Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marek.voksay,blogidnes

19. 2. 2011 17:28
Výborně napsáno pane kolego

karmaR^

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

19. 2. 2011 16:32
Ve Vinohradské nemocnici je přebytečný 1 papaláš

, je to shodou okolností ředitel, dosazený do své funkce bnez klasického výběrového řízení, přímo svou rodnou stranou ODS. Domnívám se, že jestli tohoto parazita ministerstvo nevyhodí, bude ohrožena lékařská péče v celeé České republice. O tom napiště člínek, pane Polanecký a přestaňte závidět kvalifikovaným a odborně zdatným lékařům !!

0 0
možnosti
V1

Vsetín 1

19. 2. 2011 17:52
Re: Ve Vinohradské nemocnici je přebytečný 1 papaláš

já jsem taky pro , aby toho parazita Engela nepřijali v nemocnici zpět ani náhodou;-D

0 0
možnosti
E

ediiti

19. 2. 2011 16:24
Domnívám se,

že ředitel vinohradské nemocnice by měl být odvolán pro neschopnost pochopit džentlmenskou dohodu mezi panem ministrem a šéfem lékařských odborů.;-D;-D;-D;-D Rudlík jako obvykle popsal situaci, které vůbec, ale vůbec nerozumí.

0 0
možnosti
V1

Vsetín 1

19. 2. 2011 17:53
Re: Domnívám se,

já tomu taky nerozumím - podal výpověď ten váš LOKAř, nebo nepodal ? 

0 0
možnosti

martin013

19. 2. 2011 15:27
Zcela upřímný SMÍCH !!!

Zachvátil mě naprosto upřímný smích. Být odborníkem na zdravotnictví z důvodu soužití se zdravotní sestrou, tak to je hodno snad jen vašeho formátu. Pokud jsou doktoři LOKtoři, tak vy musíte být logicky KAŠPARPolanecký. A těmi rukojmími už se běžte laskavě konečně bodnout. To už je tak nestoudně ohrkaná písnička, že ji snad ani vy nemusíte pořád dokola papouškovat. I když o vás každý ví, že když vám konečně sebrali Paroubka, vrhl jste se na doktory. Docela by mě zajímalo, která profesní skupina u vašeho blahorodí by měla nějakou šanci se svými požadavky, aby si automaticky nevysloužila nálepku vyděračů celé společnosti. Naštěstí máme svobodu a ani takoví vtipálci jako vy ji zatím úplně nezvrátili. Brát vás jako kašpárka by ale přece jen bylo dost krátkozráké. Vy ty svoje příšerné žvásty totiž snad opravdu myslíte vážně. Svobody a demokracie máte plnou hubu, ale když ji využijí doktoři, jste z toho na ohrabky. Prostě typický čecháček a kašpárek s rolničkou.  

0 0
možnosti
T

tromi9

19. 2. 2011 15:04
Rudlo, když jde o čssd, tak býváš tak aktuální

když jde o zlodějiny ods, tak opět slepý a hluchý;-D

0 0
možnosti
A

aveerius

19. 2. 2011 14:54
Podvádět, nedržet slovo to se většině Čechů opravdu líbí ?

Pane  Polanecký, diskuze z věcného hlediska s vaším článkem nemá cenu, protože vy zdravotnictví, tak jako většina " zdejších hrdinů",  znáte jen z poníženého předklonu v lékařských ordinacích a následného projevování neskutečné "odvahy"  na tomto blogu , kdy se pokoušíte z toho poníženého předklonu vypsat.  Takže o zdravotnictví s vám ne pane Polanecký.

Ale z vašeho čackého vzhledu, pane Polanecký, by se mohlo zdát, že byste mohl mít alespoň smysl pro fair hru a že byste tedy mohl pochopit, že v dohodě o stažení memoranda ze strany Dr. Hegera i Dr. Engela byl i předpoklad,  že i v ubohém Česku je ještě schopnost chápat,  že mimo formálního podpisu platí  i aspoň základní smysl pro džentlmenské dohody

Ale ani toto u vás, pane Polanecký, zřejmě předpokládat nelze.

I u vás se opakuje ta "opičí radost", českých bulvárních medií, jak jsme toho Engela doběhli, přelhali, jací jsme my Češi kabrňáci(prolhaní, falešní, nedržící slovo).

Pane Polanecký nevyhráli jsme,Česko zůstává stejně ubohé

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon