Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

honys

21. 2. 2011 11:41
Engel andělem zkázy

V dosavadní diskuzi k Polaneckého článku (kterého opravdu nemám rád) čtu většinou lítost nad tím jak toho čestného chudáka Engela odrovnali a jak se mu pomstili, případně jak se on zachoval čestně a nežádal o solidaritu. Pravdou je, že o člověku který přinesl do kampaně naprosto nemorální heslo NÁŠ ODCHOD VAŠE SMRT se ani náhodou nedá mluvit jako o čestném člověku, ale o vyčuránkovi, který se sebou stáhnul spoustu slušných doktorů, kteří se nyní stydí. Je pochopitelné, že pan Engel nemohl požadovat solidaritu, protože když se začal lámat chleba tak pochopil, že doktoři dají ve většině přednost své práci a ne návštěvě pracáku. Pan Engel by se velmi zesměšnil, kdyby pak veřejnost viděla, jak se žádná solidarita s Engelem nekonala.Jeden z diskutujících píše , že se Engel nemusí doprošovat, jako vynikající radiolog dostane práci všude. Já ze své praxe musím říci, že jsem ještě nikdy neviděl schopného experta přejít na funkci odborového bosse.

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

21. 2. 2011 11:53
Re: Engel andělem zkázy

vyjmenujte, prosím, pár doktorů, kteří se stydí; znám jich mnoho a na takového jsem ještě nenarazil; možná se stydí přiznat, že se stydí!

0 0
možnosti
A

aveerius

21. 2. 2011 11:19
Padlý Engel a ztopořelý Polanecký.

Pane Polanecký, lidé se během,  života charakterově příliš nemění.

A tak pan Engel zřejmě byl a zdá se, že i zůstal čestným a slušným člověkem, který v sobě ani v době osobních potíží nenašel ochotu žebrat a ponižovat se.

A také vy pane Polanecký jste zůstal tím, čím jste byl a zřejmě i jste

 A tak jste se celkem logicky nezmohl na víc, než okopávat tomu Engelovi kotníky . Rudolfe, ale když ono ti to nedá, když nic jiného neumíš, je to tak lákavé a je ti v té roli tak dobře, že ?

Rudolfe a neboj se, nejsi takový v panáčkujícím českém národě sám: Můžeš se těšit, že za chvíli ti přispěchá na pomoc Šimonová a přidají se i další . To víš Rudolfe, ve stádě je síla a také smrad a teploučko.

0 0
možnosti
1

1absolutus

21. 2. 2011 11:49
Re: Padlý Engel a ztopořelý Polanecký.

Aveerius;-DR^

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

21. 2. 2011 11:17
Od autora je to stále dokola jedna a ta samá odhovačka

Lékaři a jejich právníci nic nepřehlédli; doktora Engela sice pomstychtivě vyhodil poskok ODS z místa, ale on určitě rychle najde stejné nebo lepší místo v oboru. A dobře honorované. Svazáci, jako autor, se rozhodli, že dokáží neplatnost zákona o zachvání hmoty. Těch lékařů u nás určtě pár stovek ubude a tak dojde pouze ke známému úkazu: škatulata hejbejte se

0 0
možnosti
KSD

krokodýlův smrdutý dech

21. 2. 2011 11:20
Re: Od autora je to stále dokola jedna a ta samá odhovačka

"Poskok ho vyhodil"? Zřejmě jsme všichni něco přehlédli, ne? Doteď to totiž vypadalo tak, že MUDr. Engel podal výpověď dle litery zákona a tato výpověď byla, rovněž v souladu se zákonem, přijata. Ale zřejmě máte lepší informace...

0 0
možnosti
E

ediiti

21. 2. 2011 11:00
Rudlíku,

není on vlastně MUDr. Engel převlečený pravicově smýšlející Jiří Paroubek? To bylo článků o Jiřím Paroubkovi. Kolik asi bude článku z pera vševěda o MUDr. Englovi?;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
V

VašekIV

21. 2. 2011 10:56
Smrt si říká Engelchen

jak příznačné!!

0 0
možnosti
T

tromi10

21. 2. 2011 10:48
není Paroubek, je Engel

Rudla má nového třídního nepřítele a hlavně nové téma. Nekonečný seriál o zlodějinách a zkorumpovancích z ods ho aktuálně nezajímá a vidět o nechce;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon