Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

multukulturne oloupeny

4. 3. 2011 11:21
ne lide nasi zeme, ale nase vlada je vylozene rasisticka

Na zaklade rasoveho rozliseni sikanuje bilou vetsinu a protezuje dane etnikum, kteremu za penize danovych poplatniku zajistuje vysostne postaveni ve spolecnosti a to i pred zakonem...

Pozitivni diskriminace neni nic jineho nez diskriminace. Nezijeme v demokracii, ta totiz diskriminaci nepripousti. Lide pracujici a platici dane jsou u nas diskriminovani jenom pro barvu pleti..

Odpurci protezovaneho etnika nejsou z velke casti zadni nackove, ale slusni lide. Jsou to naopak levicove multikulturni organizce, krmene z penez danovych poplatniku, ktere zasevaji a podporuji nenavist mezi obcany a ktere se tak svym jednanim jednoznacne zarazuji mezi extremisticke.

Volime si vlastni nepratele.Volime si ty, kteri nas okradaji ve prospech tech, kteri nas a nase deti ohrozuji. VOLIME SI SPATNE!

0 0
možnosti
VS

Ava H.

4. 3. 2011 11:21
Myslíte si, že...

"... nemáme žádné organizace zabývající se otázkami Vietnamců, Číňanů, Ukrajinců, Slováků a dalších národností, které se na našem území vyskytují?"

OPU - Organizace pro pomoc uprchlíkům, SOZE - Sdružení občanů zabývajících se emigranty, Most pro lidská práva, Centra na podporu integrace cizinců MV ČR a řada dalších. Než něco takového napíšete, ujistěte se, že je to pravda.

Pěkný den.

0 0
možnosti
JM

janacz

4. 3. 2011 13:03
Re: Myslíte si, že...

A že o nich není slyšet na každém kroku? 8-o?

0 0
možnosti
T

tromi10

4. 3. 2011 10:52
no vida, Rudlo, karma

R^

0 0
možnosti
VN

lomihnát

4. 3. 2011 10:25
Škoda, že v článku není link na komisařovu zprávu

Jinak, samozřejmě, pokud za tři dny, z nichž (podle mého odhadu) dva dny zabrala oficiální setkání s humanrightisty, romskými (pseudo)aktivisty, antidiskrimanicionisty a jinými nevolenými přicuclíky na státním cecíku, došel ke zmíněnému výsledku, je to . . . . . . ;-€ (nesmí se to tu psát).

Pro pořádek, třetí den věnoval jistě prohlídkám, a to tak, že bourákem se zakouřenejma voknama projel Chanov a podobně. Zcela jistě nehovořil se žádným bílým spolubydlícím onoho etnika, a pokud - prohlásil ho taky za rasistu.

Nebo to tak nebylo? Kdo ví?

***

U toho bych zůstal. Přijde mi zbytečné se rozepisovat o tom, jak žijou, vybydlujou, kradou, učí se. Za prvé, všichni takoví nejsou, a za druhé, tady to všichni známe.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

4. 3. 2011 10:22
Je třeba si položit otázku,

kdy bychom rasisty nebyli. Kdybychom rok co rok Romům postavili nová sídliště a ta stará zdevastovaná zbourali. Nechtěli od nich nájem. Dávali jim prostředky k životu, nestíhali je za zlodějny. Chovali bychom si je podobně jako domácí mazlíčky, kočičky nebo pejsky. Taky nás stojí plno peněz a občas nám pokakají koberec nebo počůrají nohu od stolu.

0 0
možnosti
S

Smrť

4. 3. 2011 10:50
Re: Je třeba si položit otázku,

Počkat... a my tohle všechno neděláme?8-o

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

4. 3. 2011 10:14
Nedavno jsem videl dokument...

...z nejakeho pastaku pro zvlast nebezpecne teenagery, ktery maji v nejblizsi dobe rozsirovat. V zaberech bylo asi 20 chovancu z nichz jen jeden byl bily, ostatni byli Romove. Chovanci meli sice na zaberech digitalne zakryte obliceje, ale podle barvy kuze tela bylo zrejme, ze se jednalo o Romy popripade Romum velmi podobne lidi. Jak je to mozne? Jak je mozne, ze zhruba 95% lidi v tomto pastaku pripada na jednu konkretni mensinu? Nemelo by tam byt nejvice bilych Cechu? Nad tim se nikdo nepozastavi, ale ze je ve zvlastnich skolach drtiva vetsina Romu, to je jim divne...Jak se ti lidi do toho pastaku asi dostali? Zrejme natolik vybocovali z normalni spolecnosti, ze se situace nedala resit jinak, coz neco napovida o charakteru te ktere skupiny obyvatel!

0 0
možnosti
VN

lomihnát

4. 3. 2011 10:16
No to je pravje ta dyzgrymynacyje!

Romaka oni hned zaviraji, ale gadžovi se nic nestáne!;-)

0 0
možnosti
JN

Yesname

4. 3. 2011 10:05
Nenapsal bych to asi líp.

0 0
možnosti

lubossula

4. 3. 2011 10:01
pane Polanecky,

v cem je vlastne rozdil, nevim jestli 20 z 20 cikanu krade, ale obavam se, ze prilis neujedu, kdyz prohlasim, ze 22 z 18 ceskych politiku krade tez....;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon