Diskuse

Boj tety Heleny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

22. 6. 2011 9:46
V čem vidíte výsměch?

To, že soud konstatoval, že ke škodě ve výši 14,5 miliónů skutečně došlo, ještě neznamená, že je za ni zodpovědný stát, jak se snaží H.V. dokazovat. Ať si najme schopné právníky a soudí se o náhradu škody s tím, kdo ji způsobil - tedy bulvární tisk. Proč by to měli platit daňoví poplatníci? :-P

0 0
možnosti
JN

Agent-přisluhovač

22. 6. 2011 10:17
Re: V čem vidíte výsměch?

Soud jen konstatoval, že ke škodě došlo - 14,5 melounu si už HV vymyslela sama.

0 0
možnosti
PV

VerneP

22. 6. 2011 9:38
Aha, takze ...

... bulvar napise kravinu, nejaky tydyyyt, co sponzoruje tetu helenu, tomu uveri, vypovi ji smlouvu a cesky obcan to zaplati. boze chran nas pred sponzory s takovymi mozkovnami.

0 0
možnosti
E

Ewabi

22. 6. 2011 10:18
Re: Aha, takze ...

Když jsem jednou sponzor, mám právo se rozhodnout komu a kdy své finance poskytnu nebo neposkytnu a důvod, proč to udělám a proč případně změním názor jsou moje věc - řekněme tedy, že sponzoring není nároková částka.

A jinak: Bulvár píše nejen o paní Vondráčkové, ale o kdekom na celé širé planetě - kdyby lid drby nevyžadoval a nekupoval, nebylo by bulváru - a svět by rozhodně o mnoho nepřišel. Mimochodem - když se zabila v autě lady Diana, bylo to víceméně také díky bulváru, řidič se snažil uniknout paparazziům.

Ale pokud vím, pozůstalí lady Di žádný stát o náhradu škody nežalovali - a že šlo o podstatně významnější celebritu než je nějaká paní Helena.

Je to tedy poněkud zkreslené, chtít za jakýsi obchodní neúspěch odškodnění od všech daňových poplatníků a rozhodně to není krok ke zvýšení popularity. Paní HV může mít za muže koho chce, ale fakt je ten, že její sudičská kariéra se začala rozvíjet až s panem MM.

Doufám, že i mezinárodní soudy budou mít rozum a pošlou ji k ledu.

0 0
možnosti
L

Livrak7

22. 6. 2011 9:21
:-)

Je to pravda. R^

0 0
možnosti
RP

Bellis

22. 6. 2011 9:06
..mlácení prázdné slámy

je tento článek, autor je zcela mimo mísu, ona každá mince má dvě strany, když umělce bulvár opěvuje nikterak jim to nevadí, mnohdy i do bulváru sami svými fotkami a informacemi o sobě přispívají, ale běda jak se věc obrátí a bulvár už není přítel a zveřejní i věci nechtěné, tak je zle, vůbec se bulváru nezastávám jsou to obyčejné lidské hyeny,ale proč na to máme doplácet všichni8-o H.V. nezávidím, každý má možnost volby, jen myslím, že pravé umění je také s noblesou a včas odejít, ale holt prachy jsou prachy a ty dnes světem sládnou a ber kde ber...:-(

0 0
možnosti
J

jeliman

22. 6. 2011 9:04
Celé by to mohlo být normálnímu člověku ukradené, kdyby

na koci toho nesmyslného řetězce nebyl daňový poplatník, který tu taškařici celou i s chlupama zaplatí - české soudy, právní zástupce pro arbitráž mezi ČR a těmi americkými zlatokopy - český daňový poplatník prostě nemůže vyhrát. Proč, ptám se, doprčic, co je nám do nějaké nespokojené husy.

0 0
možnosti
JN

Agent-přisluhovač

22. 6. 2011 10:20
Re: Celé by to mohlo být normálnímu člověku ukradené, kdyby

S arbitráží snad musejí souhlasit obě strany - a nevím proč by stát měl souhlasit s nějakou arbitráží kvůli HV.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

22. 6. 2011 8:20
To

To je ten Ruda s fichtlem?

0 0
možnosti
MM

captain cook

22. 6. 2011 8:10
jen aby Helenu nakonec nesoudili zahranicni autori pisnicek

na nichz si za svou karieru vydelala. Staty RVHP vcetne ce-ese-ser byly notoricke tim, ze se vykaslaly na placeni autorskych poplatku a vesele si publikovaly knihy, hudbu atd. jak chtely. Proste vydelavaly na ukradenem materialu.

Naskytuje se tedy samozrejme velmi relevantni otazka zda ce-ese-ser tenkrat radne zaplatila vsechny poplatky za pisnicky nazpivane v ceske verzi Helenou Vondrackovou a zda Helena sama ze sveho zivotniho zisku za turne, koncerty, divadelni predstaveni, rozhlasove a televizni vysilani pisnicek, prodane gramodesky, CDcka a DVDcka zaplatila vsechny prislusne tantiemy zapadnim autorum?

0 0
možnosti
BM

Osvald Moučka

22. 6. 2011 8:13
Re: jen aby Helenu nakonec nesoudili zahranicni autori pisnicek

Mám takový dojem, že to po `89 amnestovali...

0 0
možnosti
P

pitbulek

22. 6. 2011 7:19
Boj tety Heleny

souhlasím s tím aby teta helena byla odškodněna ale ne námi obyvateli této země ale novináři tou svoločí... a navíc kde jsi byl když naši politici vesele rozkrádají stát mají obrovské majetky způsobují svou blbostí nedozírné miliardové škody a nikdo na nich nechce ani korunu a dokud tady nebude právní stát kdy budou hnání k odpovědnosti osoby které způsobí nějakou škodu tak teta helena nemá rovněž právo na odškodné a howg domluvila jsem ( teda dopsala )

0 0
možnosti
PP

ippokorny

22. 6. 2011 8:14
Re: Boj tety Heleny

jenže to je ten problém vy jste zvolil poslance, ti udělali zákony a ty zákony vykládají soudy tak, že se to zpěvačce nelíbí a žaluje stát, který to možná zaplatí. Měl jste volit někoho jiného. P.P:

0 0
možnosti
O

osvetitell

22. 6. 2011 7:10
Nechte Vondrackovou na pokoji. Stejne jste v tom CR az na

par vyjimek jeden za 18 a druhej bez dvou za 20 a pro penize jste ochotni udelat cokoliv za jakehokoliv rezimu ! Vondrackova udelala jedinou chybu tim ze soudila svoji byvalou partnerku a mravni ikonu M.Kubisovou, zacoz sem ji tez vynadal. Ale jinak ma pravdu a v tom tunelarskem CR je skoda rany ktera padne vedle. Ona sve prachy vydelala poctivejc nezli vetsina teh po sametovych "prez noc zbohatliku v CR". A co se tyka jeji kariery za komancu, tak az na par vyjimek , ten kdo mel v CSSR nejaky talent ho koukal zpenezit a udrzet si karieru za kazdou cenu. Ten kdo opravdu nechtel delat nic pro rezim bud z CSSR emigroval a nebo zil v ustrani jako M.Kubisova. Vice nezli Vondrackova se me nechuti ti "normalizacni umelci". Vondrackova mela svou karieru uz pred tou "normalizaci" a poni alespon neklesla tak hluboko jako ti co zpivali voloviny ala "Mynarik" aby se zalibili rezimu ! Pokud soud v CR uznal ze byla H.V poskozena 14 melounu a priklepnul ji tisicovku, tak jde opravdu o vysmech a bylo by leps

0 0
možnosti
MM

captain cook

22. 6. 2011 8:28
Re: Nechte Vondrackovou na pokoji. Stejne jste v tom CR az na

Poctivost jejich vydelku take zalezi na tom, zda radne zaplatila tantiemy zahranicnim autorum za pouzivani jejich materialu pred a po 1989.....nebo zda se obohatila cizim perim.

0 0
možnosti
JJ

jinfakt

22. 6. 2011 7:10
nebýt bulváru

tak po ní 20 let neštěk pes. jinak soudit se je její plné právo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon