Diskuse

Boj tety Heleny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Rudolf Polanecký

21. 6. 2011 22:35
Tolik lidi nepochopilo smysl clanku?

Tady vubec nejde vyslovene o osobu pani Vondrackove. Tady jde o to, ze bulvar napsal o verejne zname zpevacce lzive a vymyslene zpravy, na zaklade kterych vznikla zpevacce znacna financni skoda, kterou i soud potvrdil, ale uz bulvaru nenaridil skodu nahradit. Instituce zrizene statem tedy uprely zpevacce pravo na nahradu vznikle skody. Je tedy pochopitelne, ze se chce soudit s tim, kdo ji toto pravo uprel. Na to ma pravo kazdy obcan naseho statu pani Vondrackovou nevyjimaje. Pokud si do teto situace dosadite kohokoli jineho, tak se mozna vas pohled zmeni. Nejde o to kdo se soudi, ale jde o to, ze soud potvrdil vzniklou skodu, ale pak se sam podilel na pokracujici nespravedlnosti. I umelci maji stejna prava jako vy nebo ja, jenze jak vidno, malokdo je pri jmene pani Vondrackove precist clanek pozorne... Preji vsem dlouhou noc ;-)

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

21. 6. 2011 22:39
Re: Tolik lidi nepochopilo smysl clanku?

* malokdo je ochoten...

0 0
možnosti
VS

Astaroth

21. 6. 2011 22:28
autor je levicovy, nerkuli komunisticky

Nebot upira svobodnym obcanum svobodne nazyvat HV starenou, ci ji povazovat za prilis starou na zpev, coz ona muze pochopitelne ignorovat a zpivat si dle poptavky publika. Nazor techto individui neni totozny s oficialnim nazorem statu. Jen komunista nuti obcanstvu jeden spravny nazor. Je-li TT adorovana a HV zatracovana, je to svobodna vule kazdeho,kdo to vyslovi.

0 0
možnosti
PA

quasimodo_klaudius

21. 6. 2011 22:22
Soud rozhodl zdravým selským rozumem

Opravdu nevím proč bych měl ze svých daní platit paní Vondráčkové, kdyby soud rozhodl opačně, tedy že stát(potažmo já) má platit zpěvačce miliony. Nechť si tedy ctěná Helenka Vondráčků najme nejlepší advokáty  USA a zažaluje hromadně všechny bulváry ať ji nahradí škodu. Pokud tím zlikviduje polovinu bulváru u nás(tu naprosto mrzkou polovinu), já ji ještě zatleskám.

1 0
možnosti
D

dampfer

21. 6. 2011 22:11
Samozřejmě

jen dement se může domnívat, že obdiv a lásku národa lze získat soudní cestou. Z mladší generace neexistuje jeden její obdivovatel, ikdyž jí to manipulátor Michal namlouvá. Tento člověk z ní udělal puťku--nymfomanku, která ho poslouchá jako robot, nebo Azor.  V podstatě žádné tak zvané celebritě nepřekáží bulvár, naopak jsou šťastní, že se o nich jakkoli píše, že se o ně lid zajímá, je to propagace a vyhlídka na byznys. No a to už paní profláknuté, jak je vidět, nepomůže. Za mlada byla sympatická snaživka se zastřeným hlasem, dnes barikádní amazonka v nestydatém boji za peníze !!

0 0
možnosti
K

korzár

21. 6. 2011 22:07
Dnes jste to přehnal

Když o mně někdo veřejně řekne, že jsem jánevímco, tak za to může stát? Jestliže jí někdo ublížil, nechť žaluje jeho (bulvár nebo Pepíka Vomáčku). Mně do ní nic není, stejně jako do bulváru, ale nemíním hradit ze svých daní její neschopnost udržet se na špičce. To není o závisti, ale o tom, že doba pokročila. Jestli se líbí důchodcům, ať jim pořádá koncerty. Ale proč bychom ji měli všichni slýchat pořád dokola z rádia? HV nemusím a nemusel jsem ani před 30 lety. A srovnávat jí se Sinatrou nebo TT je hloupost, vážený 8-oRv[>-]

1 0
možnosti
MP

Vrah

21. 6. 2011 22:04
Ať si klidně zpívá i ve 100 letech,

dokud má posluchače, je jí to přáno.

To, že vystupovala za bolševika bych jí nezazlíval – ne každý měl patřičnou odvahu. Ani to jí nemám důvod jakkoli vyčítat, jestliže vysloveně nekolaborovala, a to myslím, že nedělala.

Mně osobně je vlastně docela ukradená – její hudba mě odpuzovala už za minulého režimu, na střední proud mě skutečně neužije.

Svými soudními tahanicemi se ale akorát ztrapňuje a myslím, že ztrácí sympatie i u těch, u kterých je měla. Hodně si to pokazila sporem s Kubišovou (je zcela nepodstatné, kdo měl v tom sporu pravdu) jak už jsem to napsal o něco níž někdy je lepší utrpět škodu, než soudnímu tahanicemi ztratit sympatie, případně si vykoledovat opovržení.

Jestli bylo něco v jejích sporech opravdu přízračné dada, pak to byla Vondráčková v roli „kulturní památky“. Docela trefně o tom vypráví 845. díl Zeleného Raoula — http://i52.tinypic.com/2n6z22h.jpg

1 0
možnosti
M

mmmx

21. 6. 2011 21:51
Helena

nemuze za to,v jake dobe se narodila, stejne jako treba Vondruska. Take byl uspesny dozorce a zil ve sve dobe,ze? Nebo Grebenicek, A co ty hromady soudcu slouzicich v minulem rezimu, treba dnesni predseda US, a tech pomahacu a udavacu, od komunistu, pres svazaky az po udavace bez stranicke prislusnosti. Ti byli vetsinou nejvetsi svine. Take meli svoje kariery ve sve dobe.To uz se neni cemu divit vaseho zastavani se Topolanka, Necase, Kalouska atd.

0 0
možnosti
PK

juggler

21. 6. 2011 21:42
hm

poprve s vami nesouhlasim jeji pisnicky ze sedesatych let jsou super ale postupne sla umelecky proste do haje a jeji dnesni pisnicky ? kdyby nemela slavne jmeno ani pes po ni nestekne a jeji boj s bulvarem ? je smesny dokonale ho vyuziva aby se udrzela v povedomi lidi protoze diky pisnickam to rozhodne neni nemela by tedy naopak ona platit za reklamu ? i kdyz negativni presto reklamu ? srovnavate ji se starsimi kolegynemi ale tem ona nesaha ani po kotniky umelecky ani lidsky poprve bez karmy no ale statisticky jste na tom dobre :-D

0 0
možnosti
KL

Tipeq

21. 6. 2011 21:38
Průměrně 1,50Kč na občana Česka

Tak já jí hned zítra těch 7,50 za celou mou rodinu pošlu.

0 0
možnosti
JS

nosded

21. 6. 2011 21:21
nehoráznost

Rodinný život  této hvězdy mě nezajímá. Její CD bych si taky nekoupil. Ať  se klidně svým vystupováním zesměšňuje dál.  Ale srovnávat jí s panem Sinatrou to aby se chudák obracel v hrobě

0 0
možnosti
S

seremedka.turbo

21. 6. 2011 21:35
Re: nehoráznost

;-D;-D;-DR^ on ten Božetěch neví ani kdo to byl  Frank. Tito lidé jsou odkojeni stanicí hvězda kde huhulen pěla od rána do noci spolu s dalšímií normalizačními pěvci typu Davida Pracházky Horňáka a pod megahvězd.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon