Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

AlesPresler

18. 1. 2012 20:03
Zapomíná se na jednu důležitou věc.

V článku na Idnes je zmíněno, že do oné ulice nesmějí jezdit auta, Rollins měla výjimku, že tam bydlí. Takže ten zákaz asi není jen tak pro nic za nic a i když mám výjimku, musím se chovat podle toho. Prostě jet opatrně, nic ví, nic míň...

3 0
možnosti
VN

Amoniak II

18. 1. 2012 21:11
Re: Zapomíná se na jednu důležitou věc.

Jak jste přišel na takovou povinnost? Nějak se mi nedaří najít oporu tohoto tvrzení v zákoně.

0 0
možnosti
M

masters01

18. 1. 2012 19:56
názor

Dobrý článek autore, palec nahoru R^

2 0
možnosti
JK

jaromirka

18. 1. 2012 20:18
Re: názor

pán je zřejmně znalec (rychlost a zastavení auta)Rv

0 0
možnosti
C

carlmarche

18. 1. 2012 19:49
pes je zakopan jinde, myslim

ja nemyslim, ze jsme od zakladu narod zavistniku. Ja se domnivam, ze roli tu hraje vzdelanost, vyspelost a schopnost vyjadrovani se, u nekterych lidi, kteri se ucastni techto diskusi. Ja jsem diskusi pod timhle clankem necetl, takze se omlouvam, pokud nekoho nevedomky cituji. Uz jsme se mnozi presvedcili, ze tyto diskuse, v jistem slova smyslu, 'ovladaji' lidi, kteri ocividne nemaji co na praci, patrne jsou zcela neschopni najit si zamestnani a tak z nudy vymysli pitomosti. Ale to neni to hlavni. Ten pes je zakopan v tom, ze tihle lidi v zivote nic nedokazali a zrejme asi ani nikdy nedokazi, teda krome urazek adresovanych jeden druhemu, na adresu uspesnych lidi jako je Darina, ci urazeni lidi, kteri se snazi s nimi diskutovat a obcas, bohuzel, jim oponovat. Tomuhle druhu naroda asi nezbyva nic jineho nez zavidet tem, kteri neco v zivote dokazali, a proto je alespon urazi. A pani vdova patrne patri do teto podmnoziny take. Alespon mi to tak vychazi, kdyz se docitam o jejim chovani.

1 0
možnosti
JZ

JanzRokycan

18. 1. 2012 19:58
Re: pes je zakopan jinde, myslim

Jistě těch, co se nudí a závidí druhým bude mezi diskutujícími početná skupina, ale pokud má někdo potřebu se k čemukoli vyjádřit, nemusí to nutně znamenat, že nemá (nic na) práci a tak na všechny úspěšné nadává. Stejně tak by se dalo uvažovat o bloggerech a říci si, že nemají nic pořádného na práci, proto píší blogy. Třeba je pod článkem(nemusí jít jen o tento článek) více negativních reakcí jen proto, že ti, jež souhlasí s autorem prostě jen kliknou na karmu a dál neřeší a ti, kteří nesouhlasí, ač jich může na krásně být nepatrný počet, se vyjádří.

0 0
možnosti
1

1absolutus

18. 1. 2012 19:49
Proč vždycky autor opisuje pouze novinové zprávy?

Jak jiné, tak i tento Polanecký poskládal z různých medií, přidal k němu pár vlastních myšlenek (o úrovni se nebudu raději zmiňovat) a je z toho dílo z "pera" tohoto autora, kterého nikdo nikdy neviděl. Moc podobných vět na toto téma jsem si přečetl např. v bulvárním Blesku.!!

5 0
možnosti
C

czernej007

18. 1. 2012 19:39
jako obyčejně

Ruda plácá páté před devátéRv

4 0
možnosti
JZ

JanzRokycan

18. 1. 2012 19:30
tichý souhlas s výhradou

Se článkem víceméně nezbývá než souhlasit, o vině ať rozhodne(snad spravedlivý) soud, jen si nemyslím, že jsme národem závistivců, jak píšete v posledním odstavci. Dle mého jen tito závistivci o sobě dávají více vědět, než ti přející.

0 0
možnosti
JAP

Culeto

18. 1. 2012 19:12
A já mám Rudo radost společně s Vámi

tnevím proč ale vždy se víc raduju když trefím branku při fotbale než při hokeji (prosím neplést si s dáváním gólů) přestože je větší. Ještě jednou ze srdce a upřímně gratuluji.Jen tak dál.

2 0
možnosti
TH

Gmurr

18. 1. 2012 19:00
Rovnez nechapu. proc ten pan mel jako jet na nespravne

polovine silnice. To je podle me nelogicke. Proc by to mel delat. A nakonec kdo to jako vi?

0 0
možnosti
Z

zep

18. 1. 2012 19:08
Re: Rovnez nechapu. proc ten pan mel jako jet na nespravne

mozna ze proto ze zustal pod koly na jeji strane vozovky...? jo pockejte...ona ho prejela na jeho pulce... pak prejela na druhou stranu a hodila si ho pod kola ze jo?;-D

2 0
možnosti
Z

zep

18. 1. 2012 18:55
Mate pravdu....

lide jsou zavistivi (jsme prece v cesku) a protoze si nekdo dovoli neco jineho nez skutr nebo skodovku, tak je na vine, protoze ma Medoura na velkych kolech a basta fidli...at plati ze jo? Sockove... Ruku na srdce... myslite si, ze kdyz by mela nejakou rachotinu jako vetsina z vas, co nenavidite uspech a nekoho jineho penize, ubrzdila by to nanfleku?

Manzelka zna o autech co prumerny clovek o operaci srdce a tak blaboli nesmysly:-/

2 0
možnosti
C

chachar58

18. 1. 2012 18:58
Re: Mate pravdu....

slovy právníka - zavádějící, bez podkladů.. Nikdo nenapadl  Mercedes, ale zabití člověka AUTEM..

1 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

18. 1. 2012 18:44
RE: Takze ve svem pruhu muzu prejet kohokoliv?

Samozřejmě, že ne. Nikdy nesmím přejet někoho, kdo se v tom pruhu již nachází. Tak moc musím auto ovládat. Problém ale nastává, pokud tam někdo znenadání vejde, vběhne nebo vjede. A pak se to řeší. Pokud mi tam znenadání spadne opilec, třeba jako Jiří Wimmer pod autobus, tak je dobrá šance se z toho dostat. Ale pokud tam vběhne dítě tam, kde to bylo lze očekávat, tak tahám za kratší konec provazu.

A jestliže ten motocyklista vjel na nesprávnou polovinu vozovky, tak to opravdu bude souboj dvou názorů. A sice, že měla šanci zastavit nebo neměla šanci zastavit. A pokud ona přizná, že se zrovna věnovala dítěti a ještě se prokáže vyšší než přiměřená rychlost, tak, ať se to komu líbí nebo nelíbí, bude uznána vinnou. Protože, opravdu je vždy vinen řidič a dá to práci prokazovat opak. Nejlepší je jezdit tak, abychom se do takového prů_eru nikdy nedostali.

3 0
možnosti
TH

Gmurr

18. 1. 2012 18:57
Re: RE: Takze ve svem pruhu muzu prejet kohokoliv?

jak je jiste, ze motocyklista jel na nespravne polovine vozovky? Proc by to mel delat? A kdo to rika? Rolinsova?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon