Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Danny_Kay

14. 5. 2012 13:31
Ja vubec nevim, jak to bylo, ale zarazejici je jedna vec...

...podivejte se na libovolny pripad Rom vs bily. Uznavam,ze ne vzdy je na vine v techto pripadech Rom, ale prakticky vzdy plati, ze tento Rom ma kriminalni minulost. At uz jsou to mladici z Tanvaldu z nichz jeden neprezil, at uz je to typek zastreleny kusi, byt je treba uznat, ze sedel pred dlouhymni patnacti lety, coz je si myslim slusny vykon, dokonce i pripad z Vitkova, kde Romove hraji jednoznacne roli obeti. Proste jak mam mit pocit, ze Romove jsou normalni lidi, kdyz temer neni mozne natrefit na Roma, ktery by nemel kriminalni minulost?! A jak je mozne,ze pres to vsechno, ze se kriminalni minulost techto Romu provali, tak ostatni Romove na Romea.cz a vsude jinde dal veri tomu svemu? Vzdyt prece to,ze ten clovek sede, znacne snizuje jeho duveryhodnost...

5 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXI

14. 5. 2012 13:37
Re: Ja vubec nevim, jak to bylo, ale zarazejici je jedna vec...

Ad poslední věta.... z hlediska výkladové logiky bílých je to pravda, z hlediska výkladové logiky ... to může být zcela jinak. Prostě lidé uvažují kus od kusu jinak, vědomě nebo nevědomě.

0 0
možnosti
PH

petrph

14. 5. 2012 13:25
tohle je vůbec otázka o stavu internetových médií

Venkoncem, u těchto a podobných informací nemají internetová média ani čas ani prostředky aby si ty informace ověřovaly "z jiných zdrojů", Časová ztráta několika hodin je nenahraditelná. Představte si, jedno internetové médium zveřejní nějakou šokující zprávu, kvanta čtenářů mají o ní zájem. Za této situace by měla další média tu pozastavit, a ověřit si jí z jiného zdroje. Třeba, poslat svého redaktora na místo té události aby se pozeptal svědků, získal stanovisko nějaké oficiální instituce, atd atd....(V tomto případě asi poslat redaktora za tím chlapcem a udělat soukromý "výslech"  - nelhal jsi náhodou na policii, nám novinářům musíš říct pravdu)...Za tu dobu jim ta prvotní konkurence "vyžere " všechny čtenáře, A na internetu se reklama platí za počet prokliků....

Takže, co s tím? Jedině to vyčistit,. jen ať se ta  matka žaluje, jen ať ta média která vypouštějí jako první vylhané zprávy platí jako mourovatí, jen ať si ti ostatní ověří odkud informace čerpat a odkud ne

4 0
možnosti
K

kytt3

14. 5. 2012 16:38
Re: tohle je vůbec otázka o stavu internetových médií

Faktem je, že policie v tomto případu odmítla poskytovat médiím informace. Nevím, jestli jen iDnesu a Nově, které by tak byly šoupnuty na stejně pochybnou a bulvární úroveň, nebo všem. I nastalo spoléhání se na "zdroj blízký vyšetřování", kterýžto zdroj spadá do kategorie Agentury JPP - Jedna paní povídala. Ty zdroje by měly být minimálně dva a nezávislé na sobě, aby to byla zpráva hodná uveřejnění, zvlášť v případě, že policie informace nepodává, tedy nemůže ani nic potvrdit, ani vyvrátit. Bohužel, tiskový zákon je, jaký je, děsný paskvil podepsaný Klausem, Havlem a Zemanem. O online médiích v něm není ani slovo, proto se omluva dá vymáhat leda po Nově a Mf Dnes, a až poté, co vyšetřování skončí. Novinky.cz už mají motto "nejčtenější zprávy na internetu", zatímco iDnes se spokojil s dvojznačným "zprávy, kterým můžete věřit". Ale co, stejně tu jen málokdy najdu něco, co by pro mě mělo nějaký větší význam nebo dopad na můj život. Důsledek mainstreamu.

0 0
možnosti
GV

garii v13.0

14. 5. 2012 13:19
Cikáni zmlátí nebo ukradnou

Ale vždy je na vině okradený nebo zmlácený. Takhle funguje iDNES se svými pisálky. Nic nového pod sluncem.

17 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXI

14. 5. 2012 13:34
Re: Cikáni zmlátí nebo ukradnou

Jo, je na vině, protože se nechtěl soudružsky rozdělit.

1 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXI

14. 5. 2012 13:12
Začleňovací sdružení

... přechází do mediální ofenzívy. Dneska je vítáno podle nich kopání drogových dealerů, zítra to budou bankovní defraudanti, pozítří vrahové, ve čtvrtek budeme věšet pedofily a v pátek jiné sexuální zvrhlíky.

.

Z hlediska samotného činu nemá údajné dealerství drog žádný vliv na posouzení - ani jako polehčující okolnost. Ale jako způsob jak mediálně nakydat hnůj na protistranu to poslouží ažaž. Soud tohle naštěstí nebude hodnotit.

16 0
možnosti
GV

garii v13.0

14. 5. 2012 13:19
Re: Začleňovací sdružení

R^

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

14. 5. 2012 13:12
Rudo, ode mne karma

Jsem ráda, že jste si na tuto kauzu také vzpomněl. Měli by se ozvat i jiní. JŠ

2 0
možnosti
LB

Lucie Paceltová

14. 5. 2012 13:06
Super!

0 0
možnosti
B

Bucharovic

14. 5. 2012 13:00
Co chcete od média

...jehož redaktor se včera v televizi pozastavil nad tím, jak někdo může na vetřelce střílet kuší, ale nějak se zapomněl podivit tomu, že kdyby vetřelci nešli tam, kam šli, nebylo by ani střelby z kuše...

6 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXI

14. 5. 2012 13:08
Re: Co chcete od média

Svůj majetek můžete bránit, ale jen tak, abyste nezranil/nezabil jiného (způsobit újmu). To je prostě požadavek adekvátnosti (když se ne mne někdo křivě podívá, přece mu za ten pohled nepůjdu vyvraždit rodinu!!!).

.

Střílet na útočníka z kuše, nejsem-li přímo fyzicky napaden, se prostě nemá. Tohle vědí držitelé zbrojních pasů na palné zbraně, škoda, že to nevěděl i ten Vilém Tell z Chotěbuzi.

0 0
možnosti
U

udernikudrik

14. 5. 2012 12:59
Může za to

servírka!

5 0
možnosti
JS

ikaika

14. 5. 2012 18:24
Re: Může za to

sázím na kuchaře;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon