Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jutwen

11. 6. 2012 15:21
Naše ženy

Pobavil mě začátek textu, kde autor píše, že NAŠE ženy budou postaveny na úroveň dobytka. Uvědomuje si autor, jak je to absurdní vyjádření? Muslimské ženy jsou de facto majetkem mužů (manžela, otce, bratra), ale ty evropské či české podle autora nejspíš taky - jinak si nedovedu vyložit to spojení "naše ženy": ženy nás, mužů? Nebo teda čí ženy?

2 0
možnosti
V

vmt

11. 6. 2012 15:26
Re: Naše ženy

Ta vaše určitě nemůže jít na ulici bez hadru přes hlavu a doprovodu pána tvorstva. Jinak si Váš stupidní dotaz nedovedu vysvětlit.

7 0
možnosti
LL

lukaslhotan

11. 6. 2012 15:07
Lidem to je jedno

Pane P. myslím, že jste si už sám všiml, že lidem to je v ČR celkem jedno co bude v roce 2050. Ti mladí si myslí, že to bude jako Šeherezada v TV a ti starší už budou většinou po smrti a tak se řídi heslem po nás potopa ...

2 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

11. 6. 2012 15:01
Polanecký je jako střelka geniálního přístroje, který bez

omylu ukazuje, co lidem prospívá, a naopak, co je ničí. Jakmile Rudla začne něco hanět, tak na 100% to je lidstvu velice prospěšné. To si může každý ověřit, když si přečte jeho články i léta dozadu. V otázce islamizace jsem neměla pevný postoj a bylo mně to celkem lhostejné. Už ne. Je jasné, že muslimové budou pro Evropu požehnáním a je i na mně, abych se tomu snažila pomoc, jakožto vlastenka. Minimum, které udělám, je využít svoje dobré styky a muslimům pomoc se stavebním řízením na mešitu. Pozemek jim klidně dám zdarma svůj, já na majetku tak moc nelpím. Stejně jsem ho dostala od města výměnou také zdarma.

3 0
možnosti
V

villík

11. 6. 2012 15:14
Jestli je to příklad sarkasmu, pak....

.. to beru.

Ale, prosím, příště více polopaticky.  Nebo se tu toho ještě někdo chytne.:-P

2 0
možnosti

vodní želva

11. 6. 2012 14:23
Ale já bych řekl, že v té Belgii to docela funguje.

Mají určitý zákaz a vymáhají ho. Pokud jde o toho pána, který se tak prapodivně zastal té muslimky, tak jste nám zatajil jednu podstatnou skutečnost - byl zatčen, bude souzen a hrozí mu vězení. Takže bych řekl, že Belgičané mají nějaké zákony, které musí dodržovat všichni (to je věc, kterou požaduje většina i tady např. v romské otázce) a pokud ty zákony překročí, tak jsou souzeni.

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

11. 6. 2012 14:58
Re:

To je sice pravda, ze ho zatkli a budou soudit. Tak by to melo byt u kazdeho extremisty. Jenze muslimove se mnozi jako kobylky a on sve zatceni obrati v mucednictvi, ze trpi kvuli sve vire. S tim, jak jsou muslimove od mala vychovavani, najde spoustu nasledovniku a ani se nebudu muset namahat. Jeho zatcenim a pripadnym odsouzenim se nevyresi a nezmeni vubec nic.

5 0
možnosti
L

laduk

11. 6. 2012 14:20
hm..

trochu optimizmu, to je něco za něco, sice budeme mlátit hlavou vo zem ale z žen budeme mít služky ..

0 0
možnosti
J

jjezekj

11. 6. 2012 14:19
Evropa muslimská nebude

Všechny tyhle demografické výpočty mají jednu zásadní chybu. Předpokládají, že se nic nezmění a že Evropané plynule změní barvu a vyznání. To je ale nesmysl. Už dnes s 5-10% menšinou jsou leckde nepřekonatelné problémy a dochází k aktivizaci původního obyvatelstva. Brzy dojde ke krachu konceptu sociálního státu a jedna z dobrých věcí, která z toho vzejde bude i konec dotovaného multikulturalismu. Pravdou ovšem je, že celá Evropa pravděpodobně zachráněna nebude.

2 0
možnosti
D

Dunja

13. 6. 2012 11:40
Re: Evropa muslimská nebude

No a navíc ta porodnost u muslimů zvláště z Arabský zemí klesá nikoliv roste a také přibývá svobodných 30letých muslimů a hlavně muslimek, které nemohou najít odpovídajícího partnera, protože mají vyšší vzdělání a tudíž mají na partnera vyšší požadavky. V Evropě totiž dochází k tomu, že muslimky většinou dosahují vyššího vzdělání než muslimové, protože muž jepovinnen žvit sourozence a rodiče a případně ještě vypomáhat příbuzným,a tak je nucen co nejdříve jít vydělávata nikoliv studovat. Bohužel když pracuje jako nekval.síla, pak ho vyhodí kvůli levnějšímu Polákovi už stěží sežene práci i když má občanství a najednou je zde problém, který přeroste v kriminalitu a radikalizaci.  

A toho bláznivého Maročana bych poslala šupem do Maroka, aby si tam vyskakoval a udělal pořádek nejdřív tam u nich. Možná  po výsleších o tamnější policie a po pár měsících ve vězení někde v poušti by ho to přešlo.

0 0
možnosti
R

reverend3

11. 6. 2012 14:09
No, to jste si moc nepolepšil.

Za chvíli, vás sežerou multikulti, za živa. A pak se přidají ti, co panu Polaneckýmu nadávají jenom z plezýru.

2 0
možnosti
FK

ataknevim

11. 6. 2012 14:06
"vyžadovat po přistěhovalcích, aby západní kulturu

přijali za svou" To by mělo být naše poslání v EU a tím bychom měli pověřit své euposlance.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

11. 6. 2012 14:11
A co to je, ta západní kultura?

Mám dojem, že západ posledního staletí vlastně všude vytrubuje, že žádnou kulturu nemá. Potom to, co dělají muslimové v Belgii, je naprosto pochopitelné. Ale hlavně, cv čem je rozdíl: Pokud něco prohlásí islámská autorita, tak je dost lidí, kteří ji poslechnou. Zatímco chudák policistka, nenajde se ani pár chuligánů, kteří by se prošli po čtvrti, kde ta muslimská dáma bydlí!

4 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon