Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NR

Prostě hrozné, homosexuálové si mysli, že si mohou dovolit všechno, co se děje v EU je děs a hrůza dětem předkladát homosexuální pohádky je odporné, doba eschatologická je tady, pak už přijdou jen Boží soudy !

8 6
možnosti
ZJ

Ach jo, tak tohle už je proti zdravému rozumu. Vychovávat malé děti proti původnímu záměru stvořitele/přírody (nehodící se škrtněte). Základní a jediný biologicky fukční svazek je v celé přírodě samec+samice = zachování a pokračování druhu.  Svazek dvou bytostí stejného pohlaví funguje jen u hermafroditních tvorů, jinak jinak je odchylkou od funkčního standardu.

Chápu ještě pohádky, kde hrdinkou je princezna (oni jsou fakt občas princové na draka). Ale jímá mne neblahé tušení, jak budou k funčnímu vztahu vychovávat adoptované dítě dvě maminky, nebo dva tatínkové. To pak kluk ve 12 letech přijde za tatínkem č.1 a řekne mu: "tati, já asi nejsem normální, mě se líbí holky" ?

A po podobných pohádkách mu "normální" vztah muž+žena nebude připadat normální, nebo tento typ vztahu už normální není?

18 6
možnosti
ZJ

I takové mínus může potěšit, je takové teplé, hřejivé (u srdce). ;-)

9 5
možnosti
Foto

M58a90r21t48i21n 90Š83i91k

8. 3. 2013 19:11

Tak jsem se těšil na hodnocení Zemanova projevu, na dovysvětlení každého písmene, abych věděl, jak vše nový prezident myslel a co svými slovy sleduje. A samozřejmě, jaká nebezpečí nám všem kvůli tomu hrozí. Ale nic. Jen gay pohádka. Tož tak.

4 0
možnosti
SW

Zase mnoho povyku pro nic. Pohadka byla prelozena a takovych pribehu na zapade existuje mnoho. Ano, je otazka, zda je to vhodne predkladat detem v MS, ale na druhe strane se vzdy dela hodne povyku kolem neceho a nakonec to nekde skonci v knihovne, zaprasene a nedotcene. Je to snad povinna cetba do skolek? Zatim ne. Nuti nekdo rodice to cist detem? Ne. Srovnavat gaye a nekrofily a pedofily je mimozni. Detem se musi casem vysvetlit, ze existuji i jini, mensinovi, jedinci, kteri neziji v paru muz a zena. Jenze si nejsem tak jista, ze to musi byt nutne v materske skolce. Za clanek rozhodne karma ne. A zde pohled nekoho, kdo pise zabavneji a ne tak demagogicky, nemicha hrusky a jablka - v souvisejici debate o gay adopcich atd.

http://hrebicek.blog.idnes.cz/c/284134/Homosexualove-zerou-deti.html

9 14
možnosti
FL

...ano, ZATÍM to povinná četba ve školkách není, ZATÍM ... uvědomte si že žijeme v Evropě

16 8
možnosti
RJ

Dětem je upřímě jedno, že jelen vychovává Smolíčka bez toho, aby se o to zajímala sociálka a obávám se, že jim bude upřímě jedno že princ má rád prince. Maximálně ta pohádka bude z hlediska dětského spíše docela nudná, protože se tam nestane nic podstatného, takže za mne mnoho povyku pro nic. Ostatně pokaždé, když někdo napíše otřepané klišé "Nevadí mně, ALE ..." si představím "Nevadí mně černoši, ale ať mně nelezou na oči na ulici". A nechci ani mluvit za homosexuály, protože neznám jejich pocity, ale myslím si že oni sami jsou přejeděni tzv slovem tolerance. Tolerance je totiž něco, co musí druhá strana dovolit a řekl bych, že nikdo nechce být ve svém svobodném chování dovolován druhými. Pokud společnost (ještě velmi nedávno na tomto území) například neuznávala dlouhé vlasy u mladých kluků a takové lidi považovala za protirežijmní živly a máničky, pak sice potřebuje určitou fázi, kdy se budou dlouhé vlasy tolerovat, ale dneska už jsme ve fázi, kdy jsou dlouhé vlasy každému lhostejné. A to bych řekl že je mnohem lepší pro každou menšinu nebo odlišnost než tolerance. Až bude lidem jedno, že si na ulici dají dva kluci pusu, nebo se budou držet za ruce, tak jak je to každému lhostejné u heteropárů, pak se nebude homosexualita neustále řešit na blozích a diskuzích a přestane se snad konečně používat spojení, nevadí mně, ALE ...

8 7
možnosti
FL

a ono dnes přijde někomu zvláštní když se dva kluci drží na ulici na ruce nebo si dvě holky dají pusu? Nevím kde žijete, ale tady v Praze je to tak běžné, že to spíš vypadá na nějakou módní vlnu. Nikdy jsem si nevšiml že by se nad tím někdo pohoršoval - tedy kromě toho "slavného" pražského průvodu kde se někteří polonazí homosexuálové předvádí svými obscénními gesty

8 2
možnosti
FL

Cpát tohle 3-4 letým dětem je zvrácenost, v tomto věku o sexualitě nic netuší. Pro takhle malé děti znamená láska výraz "mám rád/ráda". Já v té knize vidím jen snahu se za každou cenu zviditelni/šokovat a vyžádat si nějaký tučný grant od EU. Takže RvRvRv

12 4
možnosti
RJ

A ta pohádka snad není o lásce?

4 9
možnosti
LK

L37e60o 72K17r39á27t60k58ý

8. 3. 2013 18:17

Třeba se jednou dočkáme, že bude prezident a první muž.....místo první dámy

2 5
možnosti
JJ

J82a97n 95J73o83š51t

8. 3. 2013 17:53

Ještě nikdy jsem z větší chutí nedal karmu, než Vám za tento článek :-)!!!

4 3
možnosti
DK

Rodina je základ státu. Tzn: tatínek, maminka, děti a popřípadě dědeček a babička.

10 2
možnosti

A nebo maminka, maminka, děti a popřípadě dědeček a babička či tatínek, tatínek, děti a popřípadě dědeček a babička.

Jak už bylo dole napsáno, děti nepotřebují konzervativní pokrytce. Děti potřebují péči a rodinnou lásku a je jim jedno jestli to budou dva teplouši a nebo heterosexuální. Ti dva teplouši jsou totiž mnohem lepší než ústav.

3 15
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon