Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Naopak pane autore, euro jsme měli mít už dávno. Výhody nemá smysl rekapitulovat.

12 14
možnosti
JD

J39a57n 67D48l29o59u90h17ý

22. 4. 2013 14:14

a jaké výhody to jsou?

7 9
možnosti
NO

EURo snad ty mlade svobodne konzervy prezije. BTW jen blazen by chtel platit dale naklady na smenu, za zajisteni kurzu, naklady souvisejici s praci s vice menami, zejmena v pripade, kdy +-85 % exportu jde do EU (EMU). Tze mlady, svobodny a konzervativni Rudlo, vsichni jsou blazni, jen ty jsi letadlo :-)EUR^

11 8
možnosti
PM

Jen blázni chtějí příspívat do ESM

6 7
možnosti
PZ

Kdepak Polanecký, tímhle alibismem svoje lživé podporování socialisty Zemana z doby volební kampaně nezamaskujete. Navíc tu tehdejší bagatelizaci toho, co Zeman zcela otevřeně prohlašoval (a nyní to hodlá uskutečnit) a vy jste úmyslně zlehčoval a naopak zveličoval u protikandidáta.

9 2
možnosti
VR

Pokud splníme kriteria - to je to zásadní!

Vy si opravdu myslíte, že to příští vláda ČSSD dokáže? Když to nedokázala v době konjunktury a růstu DPH o 6%, tak v současné době krize a stagnace DPH to není příliš reálné. A pokud budou chtít splnit alespoň desetinu toho, co dnes slibují, tak se zavedení eura do pěti let určitě bát nemusíme!;-)

6 0
možnosti
MT

Moc na to nespolehej. EU nam velice ochotne dovoli spoustu 'vyjimek'.

6 1
možnosti
LP

Obyvatelé mají prezidenta  pro jakého se rozhodli a takového jakého si zaslouží.

7 0
možnosti
MT

Pravda. S tim druhym by jsme Euro mohli mit drive.

1 0
možnosti
Foto

Pane autore mate smulu. Nemecko dost nerekne. Pri poslednim pruzkumu verejneho mineni jsou obcane spokojeni s€ a nova strana, ktera hlasa navratk DM je pro smich a nema volice.

9 6
možnosti
DK

D54a29n20a 42K75u14c62h39t70a

22. 4. 2013 14:16

Pani Hangebrauk, nemate docela pravdu. Nemci jsou totalne nastvani na EU (co vsechno musi platit), nejradeji by € zrusili. Plne souhlasim s tim, ze € by dneska chtel pouze blazen. Vzdyt se podivejte kam to slavny € speje.  To je taky duvod proc Svycari tuto menu odmitaji a odmitat budou. Dikybohu za tu jejich tvrdohlavost :-). Tisice Nemcu pracuji ve Svycarsku a je od nich slyset jen nadavani na Scheisseuro a EU. Bohuzel to je realita.

3 5
možnosti
Foto

No vidite,ja jsem rada, ze mam € a za korunu bych ho urcite nemenila.  Myslim, ze vlastni mena Cesko oslabuje i v mezinarodnim obchodu. Zapadni zeme v € obchodovali zu pred jeho zavedenim.

10 10
možnosti
OT

Konečně to někdo řekne otevřeně - ano, náš pan prezident je blázen!!! Ale zvolili jsme si ho, tak asi nebudeme lepší a hlavně si ho zasloužíme!!

12 4
možnosti
JK

schválně jsem po včerejším článku o Zemanově prohlášení ohledně eura čekal, který z Klausovy soldatesky to nevydrží a první se vytasí s článkem proti...

tipoval jsem Matějku, ale Ruda vyhrál ;-D;-D

12 18
možnosti
JH

J57a65n 74H92l25e45d54í27k

22. 4. 2013 11:49

nelze sedět na dvou židlích, stejně dotace už jsou sníženy o rozmařilé dary, t.j. miliardy pro jihoevropské bohémy. Jedinou reálnou sílu má Německo, které by teoreticky mohlo vypovědět totální a fatální dojení německých rozpočtů. To však asi neudělá, protože zbývající státy EU, by je nazvalo nacisty, fašisty a nepřáteli, které je nutné opět zničit.

5 0
možnosti
Foto

Nemecko plati a plati,ale nacisty a fasisty je nazyvano presto a pani Merkel je rada srovnavana s Hitlerem.

3 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon