Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Co bych já dal za Euro, kšeftuju občas s cizincema a Ćeská koruna mě stojí pěkný prachy, všichni mě okrádaj z převodů.:-P

6 7
možnosti
ZB

To lidé, kteří nikdy nepodnikali, nemohou pochopit. Jen opakují kecy například svého guru Klause.

7 11
možnosti
PV

Do te Francie zase tak neperte. Pred casem jsem cetl, ze Cina nabidla prevzeti francouzskych dluhu za prenechani Nove Kaledonie. Proc ne?

2 0
možnosti
ZB

Čína to ale nedělá zadarmo, teda nenabídla zdarma.

1 0
možnosti
ZB

Euro je jistě cesta správným směrem, a to i pro Česko. Je třeba ale dodržovat zásady ekonomiky a ne přhmouřit obě oči nad státy, které už dávno měly být mimo Eurozónu. Pisatel článku sostavně plácá svoje nesmysly na všechny strany, aniž by chápal principy ekonomiky.

7 15
možnosti
KC

Zásadní problém podle mne je v tom, že EU zůstala socialistickým společenstvím. Současná západní Evropa je pro socialistickou orientaci neufinancovatelná, proto se vytlouká klín klínem, nikdo žádnou systémovou ekonomickou politiku nevymyslí, dokud bude převládat systém socialistického přerozdělování. Za stejně závažný problém v evropském společenském kontextu pokládám multikulturalismus. Evropské státy si na svá území vpoštějí pátou kolonu živlů, které se s evropskou tradicí a právem nikdy neztotožní a budou hledat každou příležitost, jak ji poškodit. Přistěhovalectví je nutné, ale máma snad právo rozhodnout, koho přijmeme jako hosta a koho ne. Je to naše země a naše zvyklosti, kterým se host musí přizpůsobit, nikoliv naopak. Pokud to včas nepochopíme, nezasloužíme si další existenci a budeme se muset podřídit odhodlanějšímu sokovi.

12 3
možnosti
PB

Zcela se mýlíte, problém není v měně, ale v eurohujerském pohledu na ekonomiku. Stále si totiž hrajeme na kapitalizmus ale chováme se socialisticky. Místo, aby ten kdo má dluhy zkrachoval a očistil se, tak jsou zde stále snahy to zadlužení nějak příjemně odstranit třeba devalvací. O splácení dluhů a povzbuzováním ekonomiky ani nemluvit, když byl růst HDP 7 procent byl deficit 100 miliadr, tak mi řekněte v které době ty dluhy zplácet.

10 3
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Bohužel ty dluhy se měly platit při tom růstu, ale.........

0 0
možnosti
LW

L54e42o 89W73o98l66f

9. 5. 2013 18:04

Oskar Lafontaine? ;-D;-D

1 1
možnosti
AP

V jednom se mýlíte. Euro nemůže za to, že jsou některé státy na pokraji bankrotu, Euro nemůže za zadlužování. Za to vede bezuzdné utrácení, uplácení voličů všemožnými "úlevami" a sociálními dávkami na cokoli, vytvoření povědomí, že "zdroje tu jsou". Pokud by se i Euro zrušilo, žádný zásadní obrat k lepšímu to nebude. Krachující státy budou zase krachovat, jejich úvěry půjdou zase do kopru (pardon, do odpisu věřitelům) a poptávka bude, díky zadlužení taky nula nula nic. Euro je dnes už jen zástupný problém, primární je rozhazovačná politika a odpouštění sankcí za ni v minulosti.

16 2
možnosti
MK

Je to přesně tak, popsal jste to zcela trefně. Za krizi skutečně nemůže Euro, ale nezodpovědnost jednotlivých vlád a politiků. A docela by mě zajímalo, jestli devalvace měn  je lékem na krizi, jak nám tady radí odpůrci Eura. Je to totiž naprosto to samé jako odpis dluhů, což ale odpůrci zase  tak vehementně kritizují.

6 1
možnosti
MK

Náš pravicový pan Polanecký si bere do úst názory ultralevičáka?!? No toto, kam ten svět spěje :) http://cs.wikipedia.org/wiki/WASG

6 4
možnosti
JH

J34i74ř55í 98H28o75l43ý

9. 5. 2013 16:08

Do pěti let budou prezident Zeman a ČSSD stát před soudem za vlastizradu a napomáhání k likvidaci českého hospodářství a pro podporu EU obecně.

11 4
možnosti
JD

J32a42n 25D92l92o12u74h40ý

9. 5. 2013 15:23

Hlavně, že náš prezident ho chce do pěti let zavést i u nás. Jen, jestli ještě bude co ;-D;-D

9 3
možnosti
JH

J90i30ř64í 96H53o52l75ý

9. 5. 2013 16:51

My nemáme Pana prezidenta. My máme jen chlapa co tam sedí!!!

8 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon