Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenže deportace bohužel u hodně z nich není možná... jedná se většinou o druhou nebo třetí generaci a celá rodina už má švédské občanství. V podstatě je to podobný problém jako s Romy, jenom ti imigranti mají k tomu ještě islám (takže o to nebezpečnější). Mluvčí organizace Megafonen (to je organizace zaštiťující imigranty) řekl, že důvodem nespokojenosti jsou škrty a nedostatečné financování některých služeb. Přeložím do lidské řeči: ,,Jestliže nám nebudete i nadále dávat tak vysoké sociální dávky, abychom si žili jako prasata v žitě, tak vám uděláme ze života peklo." V podstatě takové výpalné.

13 5
možnosti
JH

J21a39n 94H76l74e85d94í33k

25. 5. 2013 14:30

evropští srabové jsou leniví na krok, ne pak na hájení lidských--euroatlantických  hodnot, při děsivé natalitě mohamedánů je otázkou max 15-20 let a o Švédech zmizí všechny stopy, a v novinách budou zprávy o mírové konferenci mezi sunnity z Malmö a šiity z Prahy. Multikulturně orientované bábovky se vypaří, zbytky bílých budou vinit vlády

12 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon