Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

zde o zlodějnách, uplácení, kradení, estábáckých nanýrech, vydírání Babiše: !! http://respekt.ihned.cz/c1-37122670-co-zastavi-andreje-babise !! nebo zde !! http://respekt.ihned.cz/c1-54210570-zahada-chemapolu !!

0 0
možnosti
ZM

Očekávám v brzké době článek, že Babišovi tajní agenti přidávali do polských potravin posypovou sůl, kyselinu mravenčí a další pochutiny, aby poškodili konkurenci.

0 0
možnosti
Foto

O62t66t33o 76Č69e94r26n17ý

21. 10. 2013 18:12

Takže diskutující trochu z bývalého života. Spolupracující s StB byli jen dva typy lidí: ti, co se tomu podřídili dobrovolně, ať z jakéhokoliv důvodu, ale bez tlaku a ti, kteří prostě měli strach, ať oprávněný nebo ne. Těch druhých byla určitě většina, ale kvalitní materiál z hlediska vytěžení to moc nebyl, šlo spíše o kvantitu informací k doplnění mozaiky. Ti první se cítili součástí systému, třeba jen z toho důvodu, že měli dveře otevřené ke vzdělání a profesi díky jak vlastní angažovanosti, tak angažovanosti rodiny, tedy dobré bydlo a osobně jim nevadilo s StB spolupracovat. Sem patří Babiš a mnozí další, jejichž jména někdy často vidíte v médiích. Ti, druzí, nedobrovolní spolupracovníci by na své selhání nejraději zapomněli, raději se nikam necpou, zatímco ti první se budou vždy snažit ovlivňovat společnost, protože jim jde o jejich živobytí, které si tak zásluhou hesla "nejsme jako oni", díky svým (připraveným) kontaktům, vhodných půjček, vhodných privatizací, vhodných zákonů, vhodných soudců atd., vydoby(i)li a ten svůj vliv si budou chtít udržet za každou cenu, protože jakmile by nastala situace, že někdo bude chtít minulá léta revidovat, může nastat jejich pád, minimálně mohou pozbýt peněz, případně  vlivu.

Minulá éra nekončí r. 89, to bylo jen trochu neplánované klopýtnutí s vyčkáváním, co se bude dít, protože převratné změny nemají nerádi jenom ekonomové a politici, ale ještě méně -obecně- jakékoliv tajné služby a tak se většinou zapouzdří a připravují comeback, protože jestliže si je minulý systém nějak nezaváže nebo neeliminuje, své výsady si dobrovolně nepustí. Tyto síly nejsou polistopadovému režimu ničím vázáni, co si -to připravené- sami nepojistili, ten režim jim až na odchodné nic nedal a vyhodil je. Určitě nestrádají, ale zároveň je jasné, že se musí i na příští léta pojistit, aby se jim vedlo dobře i nadále. Je to pavoučí síť tisíců lidí, kteří na sebe i na ostatní vědí dost. A to je záruka úspěchu. Jde jen najít ten správný čas.

2 0
možnosti
JK

J50a44n 91K11o53ř30á21n

23. 10. 2013 8:57

Dva typy lidí. Dobrovolně a pod nátlakem. Dobře. Budiž. V každém případě takový člověk nemá co dělat ve vrcholné politice. Když podlehl jednou, klidně podlehne opět.

1 0
možnosti
SN

:-)  Milý pane Rudolfe !  Víte, že i přes Vaše srdceryvné nářky a přesné vyčíslování počtu schůzek s ST-báky, budu volit Babiše, Kam si myslíte, že se po sameťáku rozlezli všichni komunisté? Ti jsou, jak Vaší mluvou řečeno "infiltrováni" ve všech zaběhaných stranách. Jsem už kmet, jak pravíte, ale je mi známo, že kdokoliv jen na krátkou dobu vyjel do kapitalistického světa, byl "vytěžen"  a o tom byl učiněn záznam. Nebylo by normální, kdyby se tam někdo neoctnul. Výjimkou je jedině expresident, který projel na studiích  půl světa a nebyl pro STB zajímvý! Zvláštní, že? Rv

4 1
možnosti
MP

Vidíte – já byl ve Francii a SRN a nikdo po mně žádný rozhovor nechtěl. Možná, že měli estébáci pár dní před 17. listopadem 89 jiné starosti, ale stojí za otázku, jestli skutečně bez výjimky po každém chtěli rozhovor.

0 0
možnosti
VS

Koukám, jak málo stačí některým zdejším inteligentům, omylem napsané špatné datum !!8-o8-oRv

0 3
možnosti
Foto

...jasně, jsme my to podivíni. Jde přeci jen o nějakých 16 let a jiný režim...;-D

2 0
možnosti
DD

ODS a TOP09 vzrůstající prefrence Babiše setsakra vadí a je vidět, že se z toho už začínají pupínkovat. To ještě bude legrace.

5 1
možnosti
MP

Představte, si, že mně Babišovy rostoucí preference taky dost vadí, aniž bych volil ODS nebo TOP09, tak pozor, abyste z toho neopupínkovatěl sám, asi byste to nepovažoval za legraci.

1 1
možnosti
Foto

Ale pánové, vy jste snad nikdy v životě nenapsali špatně číslo? Samozřejmě tam má být 1982-5, ale z mobilu to opravit nelze.

3 1
možnosti
Foto

Jedno číslo ano, ale dvě vedle sebe...?8-o;-D

3 2
možnosti
PK

P74e75t65r 71K76o11l30á84ř

21. 10. 2013 15:08

Ještě poznámečka, právě mi dorazil dopis od odeesáckého kmotra Hrdličky. Kupa hnoje a špíny, prostě máte hodně společného a ta zoufalost bude mít zřejmě opačný efekt. Jde vidět že odeesáci ztrácejí veškerou soudnost a zoufale kolem sebe kopou.

2 2
možnosti
Foto

Vy si píšete s Hrdličkou?

1 0
možnosti
Foto

Že si autore ten překlep v letopočtech neopravíte?

0 2
možnosti
Foto

"Podle dochovaných záznamů se sešel v průběhu let 2002 až 2005 se svými řídícími důstojníky nejméně sedmnáctkrát."

Nechci se Babiše zastávat, ale jste si jist, že ještě v těchto letech u nás řádila StB?

3 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon