Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Psychopati, agresivní a arogantní individua se bohužel  vyskytují napříč politickým spektrem bez ohledu na stranickou knížku, napříč celou společností a bohužel i  v rubrice blog.iDnes.cz......

7 1
možnosti
BM

Jak vystřižené z románu Kmotr. Jenže toto je skutečnost odehrávající se v této zemi a nejedná se Cosu Nostru či Camorru, ale o Českou stranu sociálně demokkratickou!!!!

KarmaR^

32 0
možnosti
PK

Člověk postupně zapomíná ale takhle sesumírované to je děs.KarmaR^

33 0
možnosti
JJ

Na tohle "obyčejní lidé" neberou. Ti berou na třicetikoruny. :-/

24 3
možnosti
MS

Píšete pěkný krávoviny.:-)[>-]

6 30
možnosti
PP

Asi vás to vyděsilo, co? Ale kvůli tomu nebuďte hulvát.

11 2
možnosti
MP

Houska ke Kočce ..  Skvělé meníčko

5 0
možnosti
JM

Průměrný levicový volič rád přehlíží kriminální skutky té jeho oblíbené barvy. To je blábol, panečku;-D Pane, KAŽDÝ člověk ledacos toleruje myšlenkovému souputníku. A ještě jedna věc. Opravdu si myslíte, že se podobné věci nedějí i ve stranách na opačném konci politického spektra? Co třeba tady - http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/47476-clen-zdirecke-ods-odvolan-kvuli-obvineni-z-pripravy-dvojnasobne-vrazdy/

Co k tomu dodat? Snad jen to, že člověk je jen taková opice se sklony k násilí k příslušníkům vlastního druhu a tato premisa platila už v dobách, kdy po nějaké pravici a levici nebylo ani potuchy.

Rád Vás, autore, čtu a moc Vás prosím, nenechte se unášet na vlnách fanatismu. ten obvykle není šťastným rádcem:-)

6 9
možnosti
JM

A taková varianta, že když je zavražděný levičák, tak jej mohl zavraždit nějaký jeho odpůrce, tedy pravičák, to je na vás moc silné kafe?

Pro vás je jednodušší, že když je zavražděný někdo z ČSSD, tak je toho mrtvého potřeba alespoň morálně odsoudit...Rv

3 19
možnosti
Foto

Máte pravdu, mezi kšeftaři s LTO, kteří svého času velmi často létali vzduchem i se svými auty, byli jistě samí členové ČSSD...

8 1
možnosti
Foto

Tuším, že v kauze LTO bylo 12 záhadných úmrtí, jak jsem někde četl. Ve skutečnosti asi více, neb i jeden můj známý ve 40 letech zemřel přirozenou smrtí. Že to byl zdravý urostlý chlap kypící zdravím snad nemusím dodávat. Jeho kolega se objevil ve stavu, že byl k nepoznání a tvrdil, že spadl ze schodů.

V širokém okolí to vzbudilo velký rozruch, neb nikdo nevěřil na přirozenou smrt a pád ze schodů, ale nic se nevyšetřovalo. Pamatuji si, že rodina mrtvého nechtěla pitvu a trvala na co nejrychlejším pohřbení.

Je to tak 18 let zpátky.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon