Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měli bychom mít na paměti jedno, pane Polanecký. Dost přesně je to vyjádřeno zde :

Cyril Höschl

Internet plný „myslitelů“

Nemohu odolat a posílám vám jeden výplod jednoho z diskutérů na novinkách.cz, píše Michal Mašín.

Ve firmě mého táty o okupaci Krymu dost debatujeme, většina Rusko odsuzuje, stejnou věc jako Putin udělal Hitler a v 68 roce i Brežněv. Z 65 zaměstnanců jen šest Rusy opěvuje. Jako na potvoru zrovna tito nedostali ještě výplatu za únor (administrativní chyba asi.) Shodou náhod všech šest porušilo pracovní smlouvu, protože zítra ráno při namátkové dechové zkoušce na alkohol nadýchají zbytkáč, pak bude následovat okamžitá výpověď, pokuta (ten plat, co nedostali) a odjezd domů do Ostravy a Havířova. Teď popíjejí v restauraci Bažantnice a nic netuší. Je to jejich nezodpovědnost. Odkaz na článek: http://blisty.cz/art/72482.html. Komentář odesílatele manekola@seznam.cz: Dobrý den pane doktore, a jak si může být autor Michal Mašín jistý, že ten diskutér na novinky.cz říká pravdu a že vystupuje pod autentickým jménem? Zdraví Matěj Nekola

Internet je plný falší, návnad, dezinformací, nesmyslů, lží a polopravd. Nic z toho, co tam čtete, nemá smysl brát vážně bez průchodu filtrem Vašeho vlastního kritického myšlení. Pokud jde o Rusko, je to snadné: Rusko je země, jak řekl Havel, která nikdy nevěděla, kde přesně začíná a kde končí. K tomu přibyla hořká zkušenost paktu Stalin-Ribbentrop, hořká zkušenost komunismu v Čechách a na Slovensku od r. 1948 do r. 1989 a hořká zkušenost se sovětskou okupací v r. 1968. Kdo si dá všechna tahle 2+2 dohromady, musí spolu s André Gidem (Retour de l'U.R.S.S.) uznat, že o Sovětském svazu (nyní Rusku) lze buď s láskou lhát, nebo s nenávistí říkat pravdu. Čech, který Putinovi skočí na jeho imperialismus, je vlastně vlastizrádce.

5 2
možnosti

pokr.

Z Ruska sem šel vždy jen primitivismus, zaostalost, demagogie, násilí, opilství, imperialismus, zamindrákovanost, tepláky (dodnes v Karlových Varech) a namyšlená zpupnost. Vzácněji šachy a klavírní a houslové umění. V souvislosti s posledními událostmi na Ukrajině koluje několik anekdot. První se ptá, s kým sousedí Rusko. Odpověď: s kým chce. Druhá se ptá, co je to „jebem svět“. Odpověď: moskevský festival filmů s občansko-právní tematikou. Ptáte-li se, zda diskutér na novinky.cz je skutečný, pak odpovídám: je to jedno. Důležité je, jak moc máte sevřený zadek Vy, jak moc se přikláníte k mocným a co si o tom vlastně sám myslíte. Mimochodem – představte si, jak by dopadlo referendum v Sudetech v r. 1938. Myslíte, že by ty 3 miliony Němců chtěly zůstat v Československu? Ani náhodou. A po olympiádě v Berlíně se taky našli mnozí „inteligenti“, co chápali mírové snahy Německa. O to snadněji pak Chamberlain mohl oprávněné nároky Československa hodit přes palubu. A takových „myslitelů“ je teď u nás plný internet. Člověku je stydno a smutno.

A která že je ta především přesná věta, resp. souvětí ? Přece ta poslední v prvé části Höschlova čloánku. To bychom měli mít na paměti a podle toho se také chovat v hodnocení zdejších kamarádů Vladimíra-mírotvorce.

7 1
možnosti
Foto

máte ten titulek špatně, o žádný růský návrh nejde

0 7
možnosti
PK

P56a39v68e63l 54K91a86r65a94s

24. 3. 2014 19:34

No, nehorázné žvásty z Dumy, by asi bylo výstižnější označení, ale co potom ne?

2 0
možnosti
LB

"Nezapomínejme rovněž, že Vladimir Putin byl důstojníkem KGB, tedy člověk inteligentní."

Toto jsou vaše slova pane Polanecký.

Tzn. že to není žádné ořezávátko, které si nechá od USA a EU s..t na hlavu.

Ostatně si myslím, že on sám určitě nerozhoduje. Všichni ho démonizujete.

Myslíte si, že Obama rozhoduje sám za všechny Američany??

Nenechte se vysmát, má tým poradců jak vojenských tak ekonomických, kteří mu řeknou to můžeš a to ne. Je to dosazená paňáca, která papouškuje rozhodnutí byznysmenů. Putin na tom bude snad o něco lépe.

2 4
možnosti
OK

Blahoslavení chudí duchem...

3 0
možnosti
TH

Z idnesu i ten článek už o tom smazali, jak "lupovatě" o akci zde popisované psali.

Objektivita tedy asi víte, kde byla....

Hoďte dneska bahnem po Rusku a najde se 90 novinářů, co to za letu budou přidržovat a pak to cíli dorozpatlaj po tváři....;-)

1 0
možnosti
JH

J34i49ř40í 44H87o96l78ý

24. 3. 2014 18:38

Ten Putin ho musí mít ale malého!!!!!

Že si takhle zvyšuje ego.

6 0
možnosti
Foto

Jestli mají Putinovi odpůrci podobné argumenty, potom jsou Putinovi tak akorát k smíchu.

A nejen Putinovi...

1 0
možnosti
JH

J21a44n 92H12l76e24d87í35k

24. 3. 2014 18:18

na jednu stranu si přeji, aby nás Putin zabral--- aby jeho příznivci ochutnali jeho humanitu v reálu, jinak se ho trapně zastávají, na druhou stranu je jasné, že kromě Putina NIKDO nechce zahájit "poslední světovou válku". Což Putina prezentuje nejlíp !!

10 2
možnosti
JP

J21a12n 94P40i17r68k70l

24. 3. 2014 17:37

Pane Polanecký nelžete. Rusko Polsku nic nepsalo. Jedná se o jednoho debila Žirinovského, který je asi takovým zástupcem Ruské vlády jako náš předseda KSČM. Ale oblbování lidí je Vám asi blízké.Rv

3 20
možnosti
Foto

Asi byste se měl naučit lépe chápat psaný text...

Ze strany Ruska se ozval hlas nabízející Polsku přerozdělení ukrajinského území.

Tento hlas patří místopředsedovi ruské Státní dumy Vladimirovi Žirinovskému, známému nacionalistovi. Pokud by šlo o soukromou iniciativu, dalo by se nad tím mábvnout rukou, ale polské ministerstvo obdrželo dopis odeslaný přímo Dumou, tedy oficiálně. Pochybuji, že by se tak stalo bez vědomí prezidenta Putina.

13 3
možnosti
MR

M50i90l17a76n 15R17a88d56e38k

24. 3. 2014 17:17

mate naprostou pravdu, uz to referendum s 97% je blbost, to by tam museli zit exoti. Ale reknete to ne cechum ale cechackum s lokajsou povahou, ti ted Putinovi lezou do rite, i ti "pravicovi" jako treba Matejka a jini. Dokonce uz ani blogy o komunistech nefrci, aby se Putin nezlobil ze se Cesi jeste zlobi na tu dobu. Vsimnete si tu karmu jakmile je tu blog o Ukrajine, velka karma - proruska propaganda, dokonce jeden znamy masibl uz vidi nad Putinem svatozar lasky.

10 2
možnosti
PD

S tím Matějkou jste to trefil ;-) Nejdřív jsem si myslel, že je to demagog, teď už ale vím, že je to normální magor :-/

0 0
možnosti
MJ

Nerozumím tomu, že v době, kdy má kopírku doma skoro každý není vůle tento dopis okopírovat a rozeslat médiím.

2 7
možnosti
JP

J95a14n 73P69i21r86k62l

24. 3. 2014 17:38

Protože to není dopis Ruské vlády ale jen jednoho debila. A pan Polanecký to rozšiřuje.

5 9
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon