Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Hezký svátek.

Panu Polaneckému a panu ...honem...musím si jméno nagooglovat...moment...panu Zieglerovi nevěřím ani pozdrav. Můj táta mi říká...hele to jsou ieologičtí nosiči typu nosičů komunistických. Jen v jiném kabátě. A jako každý ideologistický nosič jsou lživý a nelogičtí. Bacha na ně, hochu, bacha.

Věřím mu.

10 8
možnosti
MJ

Opravy:

....hele nosiči ideologie typu...

každý nosič ideologie jsou....

0 0
možnosti
PB

..... pokud Vám přítelkyně povolila nafackovat Putinovi tak toho "práva" doboha využijte ! Až ho zliskáte tak se nám svěřte na blogu se svými zážitky - jsem pln očekávání.;-D

3 2
možnosti
AK

O čem to mluvíte, jací papoušci, pane Rudolfe? Opravdu naivní představy, když zde pořád máme aktivizovanou početnou pátou kolonu, složenou z desetitisíců agentů StB a KGB, obrovskou partu komunistických pomatenců a jejich pohlavárů, bataliony bývalých rudo-zelených mozků, Lidových milicionářů a další postbolševické či extremistické chamradi. Mnoho z nich je za svoje veřejné kydy, pomluvy a provokace nepochybně placeno či jinak odměňováno. Proč se bojíte nazývat věci a problémy pravými jmény?

4 3
možnosti
JS

Autor jaksi zapomněl dodat, že v případě Ukrajiny je vina nejen na straně Ruska, nýbrž i na straně EU a USA. Dokonce si troufám tvrdit, že vina západu je znatelnější. Což neznamená, že bych byl nějaký Putinův přisluhovač.

Více o tomto tématu píšu zde: http://jansedlacekjan.blog.idnes.cz/c/399765/

9 14
možnosti
AK

Jak se s tim ale vyrovnaji priznivci Klause, ktery tvrdil, ze Putin je v tom nevinne a je z toho Putin velmi nestastny do ceho byl zapleten,  tak to tedy nevim:-P

3 3
možnosti
JN

J88o75s74e12f 92N91o13v55a29k

20. 4. 2014 13:44

priznivci soudruha klause maji stejny nazor, nemusi se tedy s nicim vyrovnavat.

1 1
možnosti
VC

Pane Polanecký, vždycky jste patřil k mým nejoblíbenějším blogerům s polečně s panem Stritem. S Vašemu stanovisku k dění na ukrajině ale absolutně nesouhlasím. SSSR jsem bytostně nenáviděl ( asi nemusím uvádět důvody ). Ale EU je dnes naším nepřítelem č. 1. Je to přímo samoděržaví. Socializmus a direktivizmus hoší, než tomu bylo za nadvlády Rusů. V televizi máme dnes stejnou cenzuru jako za dob Rudého práva. Fandím Ukrajincům. Proto nemou souhlasit s převratem, který zorganizovali Banderovci. Timošenková aje dle prezidenta Miloše Zemana Gauner s velkým G. Jediná slušná cesta je, aby se Ukrajina stala federací a rukou společnou a nerozdílnou EU a RF Pomohla ukrajině z bídy. Ne však dotacemi.  [>-]R^EURv

11 17
možnosti
MM

Za vlády Rusů pro Ukrajinu to bylo nejšílenější. Rusové nechali Ukrajinu vyhladovět. Dodnes se neví kolik miliónu jich vyhladovělo a kolik miliónu jich bylo posláno do gulagu. A vy něco o samoděržaví EU Co, zítra Vás EU žene do gulagu? Blábolit to Vám jde.

14 4
možnosti
Foto

Každý má své papoušky. Nepochybně i Vy.

4 5
možnosti
Foto

Mínusující Josef Novak 73794 , Radek Polický 61314 se patrně domnívají, že pan Polanecký žádné papoušky nemá. Asi nečtou Pravý břeh (http://www.pravybreh.cz/)

2 0
možnosti
ZB

Karma.Nikomu se zdejších papoušku vůbec nevadí, že v tak zásadní věci jako je přítomnost ruských vojáků na území cizího státu Putin lhal, věří mu nadšeně dál.Ruská propaganda je opravdu dobrá, to se musí uznat...

17 5
možnosti
PK

Podle mne je to svinstvo z obou stran, záleží jaké vyzdvihnete. Ale když jedna strana začne a takový je reálný život, nemůže druhá - ty po mně kamenem, já po tobě chlebem.

6 0
možnosti

Pane Rudolfe, vy jste asi tu totalitu moc nezažil protože to co píšete je přesně styl padesátá léta a navíc trochu namixovaná Orwellem.  Zjistěte si trochu víc věcí o současném životě v Rusku, co udělal Putin jinak než lupič a sluha Jelcin a pak to zpracujte. Vyrovnejte se vnitřně s tím, že to čemu jste věřil je jinak / to bude nejtěžší / a pak napište názor.  Takto to vyznívá jako zoufalý na objednávku napsaný výkřik k lidu.

17 7
možnosti
PH

A jsme zpátky v totalitě.

 Začali jsme demokracii vyvážet do arabského světa, bez úspěchu, naopak celý muslimský svět stojí proti nám, daleko agresívnější, než byl předtím. Nezbývá než se o totéž pokusit v jiných částech světa, snad se to povede a jedna věc je důležitá, v USA se válčit určitě nebude, tak jako v obou předchozích světových válkách.

11 4
možnosti
MC

To už je taková americká specialita. Vyvážet válku do zahraničí.;-D

6 5
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon