Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Pár vět Švédského diplomata a Zeman má mezinárodní ostudu.

2 8
možnosti
JC

Ale nemá, zase je přání otcem myšlenky. Zesměšnil se ten Švéd.

8 3
možnosti
ZB

V Česku se jásá vždy když je něco proti Nato,USA,EU a "knížeti"...ti všichni musí být poraženi a třeba i ruskými tanky a připojením naší země do ruského vlivu,to už jaksi nikoho nezajíma....

4 6
možnosti
JC

Máte prapodivné sny a přání. Vám se zcela zřejmě stýská po ruských tancích. Nebojte, budou tady americké, nevadí?

4 3
možnosti
JR

J93a46r28a 97R23a25n12k

6. 9. 2014 0:26

Australien will Putin vom G-20-Gipfel ausschließen

Die australische Regierung will Putin wegen dessen Ukraine-Politik vom G-20-Gipfel im November in Brisbane ausschließen. Da Australien dies aber nicht allein entscheiden könne, sollten die teilnehmenden Staats- und Regierungschefs von dem Vorhaben überzeugt werden, sagt Handelsminister Andrew Robb dem Rundfunksender ABC. Bereits beim anstehenden Nato-Treffen in Wales wollten Außenministerin Julie Bishop und Verteidigungsminister David Johnston Ende der Woche für die Idee werben, sagt Robb. „Ich denke, die Leute haben ihm gegenüber eine zunehmend besorgtere Haltung.“ Am Montag hatte Ministerpräsident Tony Abbott angekündigt, Australien würde seine Sanktionen gegen Russland – gemäß den von der EU verhängten – ausweiten.

1 5
možnosti
RM

Nauč se česky, Járo. ;-)

3 1
možnosti
JR

J97a83r68a 85R81a98n80k

6. 9. 2014 0:09

News for how many russian troops are on ukrainian ...

Thousands of Russian soldiers sent to Ukraine, say rights ...

The Guardian ‎- 4 days ago

Up to 15,000 Russian soldiers have been sent to Ukraine over the past two months, and at least ... and sons were sent on drills close to the border, but had subsequently gone incommunicado. ... "We saw a similar picture in Chechnya." ... Their final destination appears to be a surprise to many personnel.

Russian troops attacking Mariupol, Ukrainian militia leader ...

Los Angeles Times‎ - 9 hours ago

Putin claims Russian forces 'could conquer Ukraine capital ...

The Guardian‎ - 2 days ago

More news for how many russian troops are on ukrainian border picturesR^

KARMA, ONI SE ZDFE S VAMI BUDOU DOHADOVAT, PRITOM JE TECH FOTOGRAFII NET PLNY.

1 2
možnosti
MB

jj..The Guardian...to je zdroj...ten už v půlce srpna informoval o tom, jak Ukrajinci zničili celou kolonu ruských obrněnců, která překročila hranice. 

No, bohužel to nikdo, nikdy a nijak nepotvrdil...:-/ 

Jako většinu toho co se píše s odvoláním na ukrajinské zdroje...

9 0
možnosti
MB

1/ Rozvědky zpravidla pracují na základě politického zadání...nebo alespoň jejich závěry jsou takto koncipovány.

2/ Zeman nazval postup Ruska agresí, odmítl ale, že to naplňuje definici invaze (účelově nebo z hlouposti jsou pak tyto výroky a pojmy médii dávány do protikladu, jakože si protiřečí a mění názory)

3/ Invaze je něco tak zásadního, že si nedovedu představit její utajení ani pár hodin, natož týden. Světová média se pohybují všude, včetně bojové linie i separatistických území, a zoufale soupeří o to ulovit "sólokapra". 

Nepochybuji, že Američané slibují novou identitu v USA komukoliv, kdo by poskytl takové důkazy. 

4/ Kdo se ztrapnil by se mělo posuzovat až podle výsledku a faktů. 

Ztrapnil se třeba Powell svojí prezentací důkazů o ZHN v Iráku.

Ztrapňují se všichni, kdo jednou mluví o nezadatelném právu na sebeurčení (Kosovo, Tibet atd) a jindy o nepřípustnosti narušování územní integrity (Gruzie, Ukrajina)...podle toho, kterým směrem separatistické tendence směřují.

5/ Ač mám k Rusku také jisté předsudky (díky éře SSSR), vždy jsem si uvědomoval, že postoj Západu k němu není bezelstně přátelský, a že Rusové mají důvody přinejmenším k ostražitosti.

6/ Největší chybou Západu bylo prošustrování těch 20 let, kdy měl možnost získat Rusko na svou stranu (zřejmě se bál jeho velikosti, že by ho nemohl kočírovat jako jiné menší zemičky) a učinil si z něj otevřeného protivníka...nemluvě, že tím posílil další konkurenční supervelmoc - Čínu. Západ občas jedná zbrkle arogantně a emotivně...zatímco Čína trpělivě krůček po krůčku, sbírá to, co Západ neuhlídá. Teď Číně spadlo do náručí celé Rusko...

18 4
možnosti
PR

Největší chybou zapadu bylo že uvěřilo Rusku že by to mohl být normální demokratický stát.

3 5
možnosti
PB

..... špatně, stále a pořád špatně,-  zkrátka to nejde, není kde brát, žádná přiznání neexistují, žádná intervence se nekoná, invaze je sci-fi, pouze klam, fabulace a lži médií, politků a státníků reprezentující EU včetně US administrativy, - jedno převeliké, totální, mediální fiasko, ..... aj Dežo z Chánova nad tím kroutí hlavou a to už je co říct !!!

11 1
možnosti
VS

Ať je to jak chce, jedno by si pan Polanecký měl uvědomit, ale třeba to chápe, nevím. Jsou My - občané a Oni - stát. Proč to říkám: je to kvůli těm sankcím, vůbec nechápu jejich existenci ve vztahu ke konfliktu na Ukrajině. Proto si myslím, že existují za nějakým úplně jiným účelem a vzhledem k tomu, že se do nich tak ochotně zapojily obě strany, mohlo jít i o vzájemné domluvení se na nich. Nelíbí se mi to ani trochu. Určitě nebude na škodu, když kdokoliv shlédne toto video:

http://goo.gl/AwCml7

3 0
možnosti
VS

Pane Polanecký, tou vlastní cestou myslíte po cestě diktátu z EU? :-)

11 2
možnosti
JC

K tom u nadpisu - máme určitě, jenže to už není ono, jak je neřídí paní Nagyová - Nečasová.

7 3
možnosti
JK

Ukrajina vlastní 4000 tanků (početné letectvo nepočítaje) a x set tisíc vojáků.. Na straně rusáků je několik tisíc nasazených "dovolenkářů" a pár stovek tanků  (letectvo =nula). Vzhledem k tomu jak ukrajinská armáda v pohodě ostřeluje z děl a Gradů civilní obyvatelstvo, tak se ptám kde je problém spláchnout separatisty do Ruska. Nebude to nějaká virtuální realita?8-o

8 6
možnosti
VK

Zajímavé, že USA a Velká Britanie mají jiště špicovou rozvědku, ale nakonec se avizované zbraně hromadného ničení v Iraku nenašly, jak to vševědoucí pane Polanecký

odůvodníte?

14 5
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon