Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Pane Polanecký bláboly - předložil někdomjasné důkazy. Kdyby to opravdu invaze tak 10 000 ruská profi armáda by už stála před Kyjevem. Trochu používat vlastní mozek.Rv

9 8
možnosti
MK

Je třeba si uvědomit, že politika sankcí, která se dotýká všech voličů, by měla být transparentní. Tvrdit v demokratické společnosti, že vládnoucí elity mají informace, které se této politiky bytostně týkají, ale o které se s plebsem nemíní dělit, je naprosto nepřijatelné. To si mohou dovolit režimy jako je KLDR, kde je také zapovězeno se na cokoliv ptát, ale my jsme, Rudolfe, přeci jen trochu někde jinde. Nebo se pletu?

7 4
možnosti
MK

p.Polanecký,pokud jezdíte pendlem mezi Ukrajinou,Ruskem a Krymem,věřím Vám....pokud čtete stejné(všechny)denníky a net jako já,nechte si své teorie pro sebe...

6 5
možnosti
PK

No, podívejte se. Třeba někomu "pravda" od Lavrova tak nějak udělá pocit na zvracení. Tomu pak teorie od pana Polaneckého vrátí žaludek na své místo. To Vám vadí?

7 5
možnosti

A není to přeslech, Antone Pavloviči? Nezněl dotaz "máte vůbec roznětku"?

1 0
možnosti
RB

Poskočte si, dejte si Ice Bucket Challenge a přečtěte si, co jste napsal.

Důkazy jsou stejné jako když USA prohlásilo, že v Iráku jsou chemické zbraně. Všichni jen manipulují s veřejností tak, jak se jim to hodí.

Humanitární kamiony prohlíželi ukrajinští celníci, myslíte si, že "přehlédli" zbraně? A šlo by pokračovat. Je třeba používat mozek k myšlení nejen papouškovat to, co EU pustí.

16 6
možnosti
JH

J51a30n 94H61l94e44d15í57k

5. 9. 2014 20:21

pane Bergere, každý chápe humanitární pomoc jinak, Rusové tak, že kamiony vezly náboje, zbraně, potraviny, vysílačky, takže ruští geroji mohli nasadit nové rakety a zahnat tak ukrajinské fašisty. Rusové ukázali dva kamiony, kde se v koutku třepaly strachem flašky s minerálkou a ŽÁDNÉ UKRAJ.CELNÍKY K SOBĚ NEPUSTILI !!!!

1 8
možnosti
PH

Myslím, že se ztrapnil hlavně ten s mírně nadprůměrným platem :-)

0 0
možnosti
Foto

Asi bude lepší nemít rozvědku - politici Západu si pkně vystačí se svými přáními, které jim jejich rozvědka převypráví.

4 6
možnosti
AS

A34d69a62m 33S65t85a16v96a

5. 9. 2014 18:34

Rudolfe, vždyť ten švédský Kárl, pravý to odchovanec Cohn-Benditovy anarchisticky teroristické New left jen anarchisticky plácal, a ohlížel se při tom, kdo všechno ho poplácá po ramenou...

5 2
možnosti
IC

"Plácal" jste Vy. Carl Bildt je odjakživa konzervativec (13 let byl dokonce předsedou švédské konzervativní strany Moderaterna) a říci, že je to odchovanec jen o čtyři roky staršího Cohn-Bendita, levičáka od studentských nepokojů v 1968, může jen ignorant!!

1 2
možnosti
JT

A kolikrát jste se zde ztrapnil Rudolfku vy a přece to na vás nemá žádný vliv.:-)

6 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon