Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Když budou všichni na příkaz barevného náčelníka skákat z okna, tak to neznamená, že musíme dělat také. Onen náčelník si při projevu nebral servítky a tvrdil, že mají důkazů dost a v zápětí jeho administrativa vydala zprávu, že to nemohou doložit.

15 4
možnosti
JD

Práce pana Mynáře je mi záhadou. Pokud by vše fungovalo jak má, tak Mynář v podstatě nemůže pracovat neboť i plánování cestování prezidenta i jeho návštěv podléhá utajení. A to vůbec nemluvím právě o zprávách všech možných rozvědek či činnosti armády, které je prezident nejvyšším velitelem.

Již rok a půl Mynář funguje bez prověrky a zjevně to ničemu nevadí. 

Jak asi probíhají porady u prezidenta a následné delegování povinností na podřízené? 

To za sebe Mynář posílá svého prověřeného podřízeného? A ten potom na poradách vyzývá pana Mynáře k opuštění porady, že se bude mluvit o utajovaných skutečnostech? Nechápu. Nebo je to jinak a je těžce porušován zákon přímo prezidentem republiky.

8 0
možnosti
PA

Pro českou "rozvědku" je jistě pochvala, že se neví o jejích aktivitách. To by si přála kadá "rozvědka" na světě. (Rozvědčíci jsou naši, špioni jsou jejich... Jak sakra ten Švéd ví, že máme ještě stále rozvědku a ne informační službu?)

7 0
možnosti
MK

Pokud tam jsou tisíce či desetitisíce ruských vojáků stačí když uspořádáte konferenci se zajatci - kde řeknou, jméno, hodnost, číslo jednotky a útvaru....a nebude co řešit. Malování obrázků je od doby Iráckých chemických zbraní poněkud ošidné a zprávy tajných služeb jsou patrně ty samé co potvrdily předchozí a co rovněž poskytly neotřesitelné důkazy o tom jak Assad použil chemické zbraně proti obyvatelstvu - pokud uvážím, že se bombardování Assada naštěstí nekonalo, tak buď tajné služby nevědí co dělají, nebo lhali a s nimi i prezident Obama celému světu, nebo bylo užití chemických zbraní americkou administrativou Assadovi odpuštěno...

Prezident Zeman se tázal po důkazech, což byla na zasedání NATO, vcelku patřičné - Švéd ho odkázal na vlastní tajnou službu, ještě navíc s dotazem zda češi nějakou mají...vtipné mi to příliš nepřišlo, protože informace o invazi tisíců Ruských vojáků má přinášet televize a to z tiskovky kde budou sedět pojmenovaní zajatci to není věcí supertajné zprávy vojenské rozvědky. Konečně jak postupovat jsme mohli vidět u desítky ruských paragánů z nichž dva padli a pak nepadli, a kteří byli promtně vyměněni za šest desítek Ukrajinských vojáků toho času provádějící invazi do Ruska

17 6
možnosti
PK

Nevím ale skutečně dobrým znakem - tajné služby je to že je tajná.

Ve chvíli kdy je stát nucen veřejnosti přiznat její samostnou existenci je to katastrofální selhání které by mělo vést k rozpuštění a zrušení dané entity.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon