Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A kde jste byl 17.listopadu 89 Vy, Rudolfe ?

1 3
možnosti
LJ

A co to s tim ma spolecneho?

9 0
možnosti
JS

lzi bez dukazu, u Polaneckeho jako vzdy Rv

2 5
možnosti
JH

J54a62n 22H14l26e45d97í70k

23. 11. 2014 16:20

Mil.Zemana zdobí kritický článek o ekonomickém krachu čsl ekonomie ze srpna 1989, což stručně zopakoval v příspěvku na letenské pláni. Jinak se do demonstrací nezapojil, pracovat začal v době, kdy Jakeš, Štěpán, Adamec hodili ručník do ringu. Jo, kdyby se konaly na Strahově domácí zabíjačky s ovarem, teplými škvarky a polívkou zvanou prdelnicí--- určitě by se tam delší dobu rád pohyboval a zářil svými bonmoty.

2 1
možnosti
PS

Nejtrapnější manipulace pana Polaneckého - jak si vycucat z prstu argumenty, které podpoří tvrzení, které je nutné umístit do názvu článku, aby byl autor zajímavý.

5 7
možnosti
Foto

Argumenty nejsou vycucané z prstu, jsou totiž veřejně dostupné.

5 3
možnosti
JJ

Zemanova bagatelizace Lidových milicí je znesvěcením památky pěti mladých lidí, které tihle "dědci" zastřelili kolem 21. srpna 1969 v Praze (3) a Brně (2). Byl mezi nimi i čtrnáctiletý chlapec.

Za to by pan Zeman zasloužil nejen pár vajíček, ale... (nechť si každý dosadí podle sebe).

13 2
možnosti

Ja zase cetl, ze se milicim neprokazalo zadne zabiti, u sporneho pripadu se nevedelo kdo strilel, jestli SNB nebo ony (jestli mate odkaz, podpirajici vase zavery, sem s nim), v kazdem pripade po beznem strileni na demonstranty za prvni republiky delat strasnou, nelidskou vec z mnohem zridkavejsich incidentu za komunistu, ac take neprijatelnych, je propaganda.

 http://novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1039:stileni-do-pracujicich-za-prvni-republiky&catid=39:historie&Itemid=50

0 0
možnosti
Foto

O54t75a98k52a73r 89S19e81k70l

22. 11. 2014 14:56

Autorovi karma. Jenom připomínka a ještě jeden argument pro neúčast MZ na demonstraci 17.11, a to jeho chorobnou potřebu lhát. Vzpomeňme všech jeho lží ( mystifikací) od dob premiérských - akce Bamberk , Olovo přes lži v době kandidatury na prezidenta ..... to by byl seznam !!!

15 1
možnosti
RM

Pane Sekle, policie tehdy průvod z Vyšehradu rozdělila. Takže část zůstala viset na Národní a část na nábřeží Vltavy. V přední části byla vysokoškolská a absolventská omladina (tehdy mi věk dovoloval se k ní řadit) a v zadní části průvodu lidé rozumnější, zralejší, zkušenější. Uvolněte se a neplivejte, prosím, je to trapné. Nemůžete, pokud jste mu nestál za zadkem, vědět, kde v té době byl.

1 3
možnosti
PV

P95e16t67r 88V31l94c79e40k

22. 11. 2014 8:52

Tak dnes jsem v šoku.....je 8:50 a o Zemanovi ještě na idnes nevyšly žádné dehonestující zprávy, v jiné dny už tu byly alespoň v tuto dobu dvě......vše musí "lepit" blogeři..........

12 5
možnosti
JJ

Asi se musí Zeman víc snažit! :-P

Ale on zase pod ten kotel přiloží, o to nemám strach.

4 0
možnosti
PR

Nebyl lze.Včera na ČT bylo sděleno v klidu bez emocí:pan prezident je lhář a alkoholik.Tak jsem jednou z tou naši drbnou vřele souhlasil.

5 2
možnosti
JM

Zatímco ČT je pravdomluvec a abstinent ;-D

Nevím, proč bych měl Kavky nebo i tady Křišťálovou ohLupu brát za bernou minci v čemkoli co napíšou nebo odvysílají. Já jim nevěřím ani ta jejich loga. Jsou to obyčejné presstitutky. A Zemanovi ani pozdrav. A Schwarzenbergovi už vůbec ne.

0 0
možnosti
ZB

A kdo si nekopne do Zemana není Čech a tak modrý Rudla také spěchá se svoji troškou do mlejna. Nevadilo mu rozkrádání společné kasy modrými soudruhy, ale Zeman jednoduše není v ODS. Rudla nepochopil, že Zeman a Klaus se mu smějí z dálky, protože oni dva to měli připravené a vyšlo jim to a ještě našli troubíky, kteří jimm to snad jedí ještě dnes.

8 10
možnosti
LN

Zdendo, dokážete si představit, že jsou lidi, kterým vadí oboje?

7 0
možnosti
KV

K88a95r19e23l 42V32o21v33e52s

22. 11. 2014 6:10

Zeman tam nemohl být, protože se tam tramvají nedostal;-D

1/Asi dvě hodiny před příchodem průvodu studentů, vedených Zifčákem /STB/, alias studentem Růžičkou na Národní třídu, kde dle oficiální trasy neměl co dělat /!!/, byl zastaven provoz tramvají v obou směrech. Dopravní podnik tedy musel dostat takový příkaz už asi tři hodiny před tím. Současně byla Národní třída téměř vyklizena. 2/Pohotovostní oddíly byly v pohotovosti v Mikulanské a Kokvitské ulici už tři hodiny před příchodem průvodu na Národní třídu. 3/Asi hodinu před příchodem průvodu byly uzamčeny všechny domovní dveře všech domů od Perštýna až k Národnímu divadlu, přesto, že tudy průvod neměl projít /!!/.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon