Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč Vás zajímá zrovna Miloš Zeman ? Václav Havel na Národní také nebyl a přestao propaganda tvrdí, že jen díky němu máme demokracii.

4 12
možnosti
JD

Sice máte zase už zamotanou hlavu, ale zkusím vám odpovědět. 

On se někde pan Havel vychloubal, že na Národní byl? 

A někde máme odkazy, že JEN díky Havlovi máme demokracii?

10 3
možnosti
Foto

Kdyby na tehdy na Národní byl, už dávno by se to vědělo, už dávno by se tím sám chlubil, nejspíš už v OF. Vylezl s tím až letos, když mu teče do bot, aby mohl machrovat: "Nebojím se vás, jako jsem se nebál tehdy...." Je to takovej hrdina-prdina z Kolína. A tohle není první ani poslední případ, kdy účelově a vědomě lže.

21 4
možnosti
Foto

Opilec a lhář si přece vymyslí cokoliv. Když jsem to slyšela z jeho úst, silně jsem se tomu podivila. Nikdy to nezmiňoval ale tentokrát se mu to hodilo do krámu.

Vám karma R^

14 6
možnosti
Foto

M39a18r96t85i53n 11Š41i12k

21. 11. 2014 18:55

Není to tak dávno, kdy se nejen podle vás, společnost dělila na po všech čertech skvělé pravicově smýšlející chlapíky a na ty ostatní hloupé socky. Teď se společnost, opět nejen podle vás, dělí na ty, kdo na Národní v listopadu 89 byli a na ty, kdo to o sobě jen tvrdí. Důležité ve vašem případě je, že se prostě společnost nějak dělí. Přehadovat se, kdo je, nebo byl, větší revolucionář, je mimořádně úsměvné. Doba je úplně jinde. Ale kdo se chce nimrat v minulosti, ať se nimrá. Každý totiž blbne jinak a svým jiným způsobem. Abych to shrnul, je mi úplně buřt, jestli tam Zeman byl. To o jeho současném blbnutí neříká vůbec nic.

5 1
možnosti
TN

K té potřebě dělení, shodou okolností jsem měl právě otevřenou diskuzi pod článkem pana Vyvadila, kde je mezi nejnovějšími příspěvky tento:

R^:-) to je počteníčko pro pravdoláskaře, a jak se tetelí blahem:-)

1 0
možnosti

Ještě mě napadá, pane Polanecký : Zemana nemá cenu se na cokoliv ptát, to už jsem napsala. Ptát bychom se ale teď měli ptát našich politiků, těch, kterým jsme hodili naše hlasy, zda se hodlají na Zemanovy zahraniční i domácí lapsy i nadále jen tak koukat, popř. kam až to hodlají nechat zajít s rukama založenýma za zády. Zatím totiž v zásadě jenom zírají. Je třeba se jich ptát, to neustále, obtěžovat je. A podle toho, jak se zachovají, je ohodnotit v příštích volbách.

11 3
možnosti
Foto

Už jsem to psal několikrát a doufám, že to nebude chápáno jako tapetování: Lex Zeman, jako kdysi Parlament přijal Lex Svoboda.

2 0
možnosti

J93a26n 71Š49e64s62t22á40k

21. 11. 2014 18:02

však až bude mít Zeman čas, tak sem hodí skupinový foto jak je tam spolu s kolegy z Prognosťáku a bude klid, jen ale bacha aby to nebylo z prvomájovýho průvodu...

0 0
možnosti
Foto

Photoshop je mocný kouzelník, větší, než Google.

1 0
možnosti
JS

J29a58n 17S44e49m65i55k

21. 11. 2014 17:55

Tak zase by jsem se do toho nepokladal az takto.

Zeman je buran a asi i nco jako rusky agent....

...ale je fakt ze v '89 se choval odvazne -zaznamenal jsem tehdy jeho clanek v technickem magazinu-ci jak se to jmenovalo, podepsal Nekolik vet (na rozdil od Klause ktery odmitl)...

On rad provokuje a je stredem zajmu, proto asi rekl tu 'kontroverzni vetu' co rekl.

Kdyz to vezmeme vecne, tak z urciteho pohledu ma pravdu: bili lidi obusky jako na jinych demonstracich. 

Uz pred tim na demonstracich '88-'89 delali policajiti takove male obklicene kotle (par desitek lidi).

Na te Narodni to bylo nove v tom ze tam do "kotle" zavreli asi 2000 lidi, tedy to udelali jen ve vetsim rozsahu.

Proste z urciteho prohledu ma pravdu- jen to polozil zamerne provokativne aby byl v novinach.

7 1
možnosti
JS

J35a80n 46S66e81m45i76k

21. 11. 2014 18:01

Co se tyce toho ze Zeman 'nezazil' nijaky zvlastni masakr.... 

...tak ja na te Narodni 17.listopady take byl.... a kdyz jsem videl ze ze zadu i ze predu to zaviraji temi tezkymi obrnaky

...znal jsem to.....

vedel jsem ze se chysta "kotel" a nastesti vpravo byla otevrena jeste uzka Mikulanska kde stal kordon policajtu ale jeste to nezatarasili. 

Tak jsem prosel ven nez to uplne zavreli. 

Takze ja jsem take na Narodni byl, a nezmlatili mne.

Jde o to ze prave toho 17.listopadu tam diky tomu ze to byla puvodne povolena akce byli lidi co nikdy pred tim na demonstraci proti rezimu nebyli- tak vubec netusili ktera bije a jak ty zasahy probihaji- takze tohle urcite umocnilo ten sok z toho vseho.

Cimz nepopiram ze opravdu ten zasah 17. listopadu byl nejbrutalnejsi ze vsech demonstraci.

Tedy- opravdu mi zeman neni sympaticky, ale nemusime to uplne hrotit. V tomhle zapracoval jen jeho exhibicionismus

2 0
možnosti
RM

Než nám paní Šauerová popíše, jak se očistila StB, jelikož o tom má své perfektní informace, zmíním jednu zajímavou věc.

Miroslav Kalousek po volbách v roce 2006 se rozhodl zachránit republiku tím, že souběžně jednal čestně o vládě se všemi relevantními stranami. A dospěl k tomuto řešení:

http://www.novinky.cz/domaci/93939-kalousek-je-pro-vladu-s-cssd-tolerovanou-komunisty.html

O něco později, když přišel na to, že mu moc uniká (resp. ti, kteří zjistili, že názor voličstva se obrací) založil odnož lidovců TOP09. Ale 12 odrodilých lidovců se záměmím zbrojního průmyslu bez hlasů občanů ve volbách jaro nedělá, tak si TOP09 narazila hnutí Starostové. Což byl geniální tah. Ale každému normálnímu člověku, který to netáhl s Kalouskem, muselo být jasné, že ten člověk je schopen jakéhokoliv podrazu.

A taky že ano. Do čela hnutí postavil figurku Karla Schwarzenberga, který prošel ODA-u (jako pravice), Zelenými (jako levice) k TOP09 (jako pravice). Toho Karla Schwarzenberga, který bez souhlasu českého parlamentu ratifikoval samostatnost Kosova, kde např. státní teleomunikační síť jen tak náhodou privatizovala M. Albright.

K. Schwarzenberg ve funkci ministra ZV se zúčastnil jednání Bildebergu, jakož i náhodou Václav Havel ve funkci prezidenta. Zajímavé je, že výstupy z těchto jednání nám Havel neprezentoval vůbec a Karel Schwarzenberg to prezentoval jako zajímavé přednášky a školení.

Pana Polaneckého trápí to, jestli byl nebo nebyl Zeman na Národní 17.11.1989, jestli náhodou zalhal nebo nezalhal. Jak píše pan Bobula výše, každý rozumný člověk ví, že mu to může někdo dokázat nebo vyvrátit, ale navíc je to vrcholně nedůležité.

Záleží-li panu Polaneckému na demokracii, určitě nám popíše blíže aktivity karla Schwarzenberga, jeho respekt stejně jako Václava Havla k parlamentní demokracii. protože to jsou důležité věci. A stejně tak třeba u Miloše Zemana.

Pane Polanecký, mohl byste se prosím zeptat pana Schwarzenberga, co bylo obsahem jednání na Bildebergu a co Římský klub?

6 6
možnosti
OP

Vám se zdá, že účast zemana na demonstraci není důležitá...Ale on sám na tom staví své duchaplné úvahy jaká ta demonstrace byla. Takže buď tam byl nebo jen lže. Ve slovníku to nenašel.

2 2
možnosti
HB

Řeknu to takto - po 25 letech celkem zbytečná věc. Ale hlavně - dnes v této společnosti nebude problém najít dostatek lidí, kteří Zemanovu neúčast potvrdí, stejně tak ovšem se najde dostatek těch, kteří potvrdí jeho účast. Navíc - jeden, který bude tvrdit, že ho tam skutečně viděl je víc, než 100 těch, kteří budou tvrdit opak. Protože v takovém davu někoho nevidět je mnohem snazší, než vidět.

1 0
možnosti
JK

J75a23n 74K68l70á55s65e20k

21. 11. 2014 17:37

Ale tady nejde o to, co může někdo říkat dnes. Hulík Zemanovu neúčast opírá o fakta z vyšetřovací komise, která Zemana nevyslýchala, a má za to, že pokud by tam skutečně byl, vyšetřovací komise by s ním určitě musela mluvit.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon