Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

Příliš se v tom nimráte.

Zeman tam určitě byl. Duševně.

2 0
možnosti
MD

A co trenyrky, nema nahodou cervene? To by bylo opravdu na povazenou. Zacal bych uvazovat, zda se k petici na jeho odstoupeni nepridam.

2 4
možnosti
RM

No v roce 1989 nebylo možné jednoduše získat ani pevnou telefonní linku a mobily neexistovaly. Nevybavuji si, žeby 17. listopadu 1989 mezi Vyšehradem a Národní lítali poštovní holubi. Předávání informací bylo obtížné, takřka nemožné. Způsob, jakým byl průvod doveden na Národní, byl zvláštní. Jakoby komouši otevřeli bránu ke svobodnému pohybu, čemuž se lidé v průvodu divili a nějaký podraz čekali.

Prokazovat, jestli byl nebo nebyl Zeman na Národní,  mi přijde celkem trapné.

Jedno vím jistě: Václav Havel ani Karel Schwarzenberg tam nebyli.

5 2
možnosti
BT

ovšem taky nikdy netvrdili že tam byli

1 0
možnosti
BP

Dokazovat něco na 99%  ? Hmmm ... to zní zajímavě ...

Buď je něco dokázáno - pak je to na 100%.A nebo to dokázáno není - pak to není na 100%. To ale není důkaz, to je pouze spekulace s jistou dávkou pravděpodobnosti - třeba těch 99%. A i tak by mě zajímalo,jak lze změřit míru spekulace na oněch 99% ...

Nespletl jste se ve výpočtu ? Nebylo to třeba "jen" 94,37 % ?

4 2
možnosti
JD

Souhlas. Od prvniho tvrzeni Zemana o jeho ucasti na Narodni s nejakou zahranicni kolegyni jsem psal, ze mu neverim. Jak je videt, jeho lzi se jen mnozi.

Nejsmutnejsi na tom celem je, ze je to vlastne jedno. Stejne tam bude smrdet az do konce.

1 1
možnosti
RM

Nevím, které jméno by bylo vhodnější. Havloidi mi přijde již nemoderní. Lepší bude černozadničky. Černozadničky útočí. ;-D

0 1
možnosti
JD

A z ceho tak usuzujete?

1 0
možnosti
MB

Velmi důležité pavlačové drby.......;-D

4 2
možnosti
TN

Moc to nesleduji, ale odkaz mi google hodil třeba na toto:

„Prosím vás, každý, kdo někdy chodil na protistátní demonstrace, ví, že ho občas majzli obuškem. A to ještě ti dědci z lidových milicí, když dostali povel ‚obušky k nasazení připravit‘, tak si je dali takhle na prsa a rozběhli se a my jsme jim utekli,“ řekl Zeman v sobotní debatě k výročí revoluce. „Přátelé, nebyla to žádná krvavá řež, nebyl to žádný nestandardní masakr, byla to jedna z ‚x‘ demonstrací,“ uvedl. Prezident dodal, že na Národní byl sám přítomen.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/zeman-popira-masakr-na-narodni-tride-pred-25-lety-o-masakru-sam-psal-1cl-/zpravy-domov.aspx?c=A141118_204838_ln_domov_ele

Mám pocit, že se dříve ke své účasti na Národní třídě 17.11.1989 nějak konkrétněji vyjadřoval. Ale jestli teď opravdu dodal, že tam byl, tak pak mi přijde docela zásadní, jestli to je pravda nebo ne.

2 0
možnosti
LK

Prolétl očima, nechci vyjadřovat k tomu, zda někdo byl či nebyl, ale zaráží mě spíše tvrzení doktora Hulíka, že bude prokazovat, že někdo někde nebyl. Nevím, zda je to tím, že právnickou fakultu ukončil kdysi dávno, ale nelze přeci žádat, aby někdo prokázal reálnou neexistenci určité právní skutečnosti. Takový fakt totiž se stoprocentní jistotou prokázat nelze. Negativní skutečnosti tedy nemohou být dokazovány.

4 0
možnosti
BT

negativní důkaz je vždy sporný ale v tomto případě je možný

0 1
možnosti
MM

Mám stejné pochybnosti, nejen proto, že už mnohokrát lhal.

4 0
možnosti
JV

Rudo  (neměl byste  se, proboha, už nechat přejmenovat?) , šťourat se v tom, jestli byl nebo nebyl na demonstraci  je opravdu celonárodně důležité. Já nesouhlasím  s  vámi, že tam tehdy bylo 2 000 lidí. Podle toho, co slyším, co čtu tady a všude okolo, tak tam bylo nejmíň dva miliony lidí. Z toho tři pražáků. Vaše dedukce a toho zapomenutého nedoceněného advokáta jsou úsměvné. Že zrovna neutíkal se zdviženou rukou k vyšetřovací komisi je důkazem, to nemyslíte vážně. Doufám, že budete mít pořádnou karmu.

8 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon