Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Miloš Zeman: "Jen hlupák nemění své názory a rozhodnutí."

Miloš Zeman: " Pokud jde o Ukrajinu, zastávám neměnný názor..."

13 0
možnosti
BM

Pokud jsem dobře pochopil tak Zeman nenavrhuje ale řekl pouze svůj názor. To přece neznamená že se tak musí stát protože i Zeman ví že o své budoucnosti si musí každý rozhodnout  sám. A přesto spousta jednodušších mu takovou moc přisuzuje. Naštěstí snad existuje svoboda projevu a možnost mít svůj názor. Jak vy tak i já. Vaše články si rád přečtu i když s některými nesouhlasím ale respektuji názor.

Hezký den.

9 9
možnosti
TB

Přesně, řekl pouze svůj osobní názor. Nikomu jej necpe, UA nenutí ani nesvolává žádné konference ohledně řešení na UA. Prostě jen vyjádřil svůj osobní názor. Žijeme snad v demokratické zemi, kde je to povoleno. Nebo se snad pletu?

7 6
možnosti
TB

Když se oprostíte od osobní zášti vůči Zemanovi, tak třeba pochopíte, že má v mnohém pravdu...Asi ne přímo "finlandizace", ale neutralita (neúčast v NATO či EU) je jediná možnost, aby byl na UA klid. Ruská pozice na východě UA je příliš silná, hospodařství UA je taktéž silně provázáno s Ruskem. Pokud Kyjev začna námluvy s EU nebo NATO, tak o ty regiony na východě přijde. A silou je nikdy zpět nedobude. To je realita. Jediná možnost je federalizace země a její neutralita.

9 8
možnosti
MB

Já si nemyslím, že motivací dnešního článku autora, takto jednoho ze zdejších dvorních kritiků M.Z., je osobní zášť ke jmenovanému. Naopak bych mu chtěl poděkovat za to, že ve své kritice neargumentuje popelníčkem, becherovkou, slivovicí, ovarem, bůčkem, tlačenkou, chováním jeho dcery, alimenty pana Kmoníčka apod., jak je v médiích a na tomto diskusním fóru dobrým zvykem.

7 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon