Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Jeste nedavno to tu bylo plne nadseni z EU a jeji kritici a 'vizionari' jejiho smerovani v jedne osobe nazyvani vsim moznym. Takze dobre tak a jeste vetsi 'kapky'. A stejne skonci i USA a jeji 'univerzitni komuniste'.

6 0
možnosti

23. 12. 2014 12:25

On už Vám někdo vysvětlí, jaký jste islamofob... Jen se divím, že sluníčkáři stejným způsobem nebagatelizují třeba i nacionální socialismus. Vždyť přece každý nacista nezabíjel. Většina jen chodila do úřadu, vychovávala svoje děti, oddávala se kultuře těla i ducha a "pouze" nosila ten malý odznáček s lomeným křížem na klopě - znamení své víry a filozofie, ve kterou upřímně věřila. S islámem je to stejné. Ale zatímco Evropa bohužel sice pozdě, ale přece jen denacifikovala, s preventivní deislamizací mají pravdoláskaři nepochopitelný problém, ačkoliv nebezpečné jsou dnes nacismus a islamismus prakticky stejně. Nebo se čeká na několikaletá krvavá jatka jako před 75 roky?

11 1
možnosti
MC

M67a14r58e94k 62C83o56z23l

23. 12. 2014 12:19

Připomně jste mi nedávnou zkušenost z Paříže, kde má naše firma pobočku. Když jsem se vracel s francouzskou kolegyní z oběda, byla zatarasená ulice u naší pobočky a u zátarasu byli 2 pracovníci komunálních služeb. Ptal jsem se kolegyně, co se děje, že k nám nemůžou zajíždět dodavatelé. Ona se zeptala těch dvou, co tam hlídali, a pak mi řekla, že někde dále v ulici zaparkoval uprostřed ulice muslim a modlí se.

Vůbec jsem to nechápal, ptal se, proč ho neupozorní nebo neodtáhnou a místo toho komplikují život desítkám lidí. Kolegyně mi vysvětlila, že by z toho mohla být velká aféra kvůli porušování náboženské svobody, protože se jedná o muslima.

Je to pro mě dobrá ukázka toho, kam spějeme. ČR má přece jen výhodu vlastního jazyka, takže jsme pro cizí kultury obtížněji dostupní, ale když budeme naslouchat různým Halíkům, Šabatovým a podobné pakáži, tak ve stejné situaci budeme rychle také.

25 0
možnosti
AF

Muslimům je to jedno. Ti se nikomu - tedy ani nám - přizpůsobovat nebudou. Názorně je to vidět všude, kde muslimové v ČR žijí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon