Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Vážený pane. Každým vaším slovem a názorem připomínáte, že důstojnost a inteligenci jste už dávno ztratil- narozdíl od pana Zemana. Pa

9 13
možnosti
DK

Vulgarity a utoceni na oponenty, to problem samozrejme je, ale ta analyza s jednotnym a mnoznym cislem je naprosta kravina, je to spise pro pobaveni politologu, kteri de facto stejne k nicemu nejsou. Pokud nekdo rekne treba "preji vsem, aby se jim zilo co nejlepe", tak je to podle takove pseudologiky vyrok narcisticke bestie.

6 1
možnosti
LO

L14u96b92o76š 90O96t52t

28. 12. 2014 10:36

Souhlasím s Vámi, že projevu chyběl duchovní rozměr. Neobjevil se v něm žádný morální apel, takže nic nebrání tomu, abychom si navzájem ukazovali vztyčené prostředníčky, kradli, upláceli a lhali. Dle projevu pana Zemana jsem usoudil, že Pussy Riot dostaly minimálně funkce ve vládě ČR. Takhle si projev státníka nepředstavuji. Byly to ubohé kecy.

14 4
možnosti

Pussy Riot dostaly u nás cenu Václava Havla za zásluhy o rozvoj demokracie. Takže funkce nedostaly, ale "metály" od pravdolásky ano.

Zkuste se třeba na Staroměstském náměstí odhalit a věřejně tam masturbovat. Když přitom budete vyřvávat něco proti Putinovi nebo Zemanovi, dostanete za tu veřejnou onanii cenu Václava Havla také.

5 4
možnosti
OK

Karma a naprostý souhlas.

11 3
možnosti
KB

K81a33r77e46l 91B90o74k

28. 12. 2014 10:29

Popsal jste to velice dobře a se vším souhlasím. Prezident republiky by měl mít nadhled, důstojnost i velkorysost. To bohužel Zeman nemá. Je mluvčím skupin z restaurací IV. cenové skupiny.

12 6
možnosti
MK

Cenové skupiny byly již dávno zrušeny,ale i kdyby to tak bylo jak píšete,bylo by na tom něco špatného?

Opět kastuje lidi dle toho,jakou cenovou skupinu navštěvují?

2 4
možnosti
VA

Co spatřujete špatného na prokazování příjmů? Pakliže vydělávám dvacítku měsíčně a po dvou výplatách si koupím auto za mega, a nemám bohatou tetičku v USA . je patrně cosi prohnilého ve státě dánském 8-o Pokud dokážu , že mi na tro auto půjčil stýček z Horní Dolní je vše v pořádku, ovšem pokud nebudu schopen říct, kde jsem ty peníze vzal je nabilední, že čisté asi nebudou !!

7 5
možnosti
Foto

takže se zase budeme šmírovat a udávat???

5 1
možnosti
AB

Tak nějak nevím. Vaše blogy čtu vcelku rád, ale tentokrát? Lůza chce ze závisti prokazování majetku? Já to vnímám tak, že snad každý si nepřeje žít ve státě zlodějů a tady opravdu nejde o hledání starých účtenek. Vaší obžalobu používání jáismů je možné právě tak chápat, jako uvědomění si osobní zodpovědnosti. A řev neandrtálců? Myslím, že případné nazvání. To, že je nějaká skupina lidí přesvědčena o své intelektualitě, když se chová jako stádo vepřů, ještě neznamená, že intelektuální je. Být něčím oponentem znamená mít pro to taky nějaké argumenty a ne jen papouškovat nacvičené mediální výšplechty.

11 2
možnosti
PK

P75a73v92e14l 96K13r56á96l

28. 12. 2014 11:35

Jako stádo vepřů se chovají lidé následující prase.Jediný kdo nemá argumenty na vyvracení podložených argumentů protistrany je hlava vepřová,a proto svoje oponenty nazývá uřvanými neandrtálci,ač hlavní protest proti němu,na Národní Třídě,s červenou kartou v ruce,probíhal za téměř absolutního ticha,nikdo nic neřval.A pokud jde o zloděje,za jeho premierování bylo dost kauz,které by stálo za to prošetřit,má na rukou dost vlastní špíny,aby poukazoval na jiné,jeho prezidentské kampaň je dostatečným důkazem.Navíc nehledě na to,že prezident by NIKDY neměl lhát,což je dnes také již dokázané.

6 2
možnosti

Jak víte, že si národ nepřeje více Zemanových projevů? Ještě, že se nestal prezidentem Swarzenberg, to by byl teprve kabaret :-)

6 7
možnosti
Foto

Nesouhlasím s jedním. Nápad s retroaktivitou není zcestný, ten nápad je ZLÝ. Je namířen proti střední třídě, proti té lumpenkavárně, proti oněm neandrtálcům.

Skutečně je zde otázka, kolik lidí si schovává výplatnice, účty a dávno naplněné a uzavřené smlouvy. Speciálně v české společnosti to bude klacek, nástroj strachu. Zeman chce být ten, kdo dá poslední ránu střední třídě, kdo jí zakope do země, aby nepřekážela oligarchům ve vládnutí.

13 5
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon