Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I70n82k35a 89M96a32n14k61a

8. 1. 2015 19:37

pro Bízová: islám je náboženství, ale islamismus je ideologie a na tu se zmíněný paragraf vztahuje se vším všudy. Sakra, kdy už se toho Tomáš Sokol ujme?

2 0
možnosti
JR

Sokol se ničeho veřejně prospěšného neujme, protože on dělá advokáta jen bohatým darebákům, kteří mu dobře zaplatí. Občas si ho najmul i náš stát, ale opět – za dobré peníze.S bojem proti islámu bych se Sokolem opravdu nepočítal.

9 1
možnosti
IM

I14n59k33a 91M39a34n86k23a

8. 1. 2015 19:29

ad Lukáš Pecha: omylem doporučeno. A to, že to bylo omylem, to mi opravdu věřte. Podle názoru L. Pechy je dost dobře možné, že ty statisíce mrtvých za poslední roky rukou islámských radikálů vůbec nebyly, anebo vrahy nebyli muslimové. Možná to byli extraterrestris, co, pane Lukáši?!

3 0
možnosti
Foto

popsal jste to dobře.karma

5 0
možnosti
LP

Neví se zda to byli islamisté, byli zakuklení. Mohla to být i provokace kohokoliv. Těžko soudit. Faktem je, že po atentátu zůstalo více jak 10 mrtvých a ozbrojence dosud nemají.

1 10
možnosti

Occamova břitva jasně mluví pro islamisty. Určití lidé prostě chtějí svých 15 minut slávy. Tihle lidé budou, podle mě, dopadeni hodně rychle. Já osobně si myslím, že chtějí být dopadení, minimálně podvědomně. Nemá cenu něco podobného dělat, aniž by za to člověk získal uznání.

3 0
možnosti
MV

Tenhle pán hodnotí civilizaci islámskou a nezná ani historii civilizace vlastní.

0 14
možnosti
JH

a k tomu jste došel jak...?

1 0
možnosti
KD

Schwarzenberg, Kocáb, Šabatová, Pehe a další islamizaci podporují....

9 0
možnosti
JP

J84i49ř57í 72P18e24t15r

7. 1. 2015 17:10

bodejť by ne, jsou placeni západem

2 3
možnosti
Foto

Islám beze zbytku splňuje § 403 trestního zákona

Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

c) spáchá-li takový čin jako voják, nebo

d) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná.

35 0
možnosti
HB

Jenže islám je vyznání a svoboda vyznání je zaručena ústavně, čili stojí nad trestním zákoníkem. Takže na islám jako takový je § 403 krátký.

1 8
možnosti
JP

J79i39ř77í 27P40e33t57r

7. 1. 2015 15:48

Okamuru si bere dost lidí do pusy, i když s ním souhlasí většina lidí. On to nebyl jeho názor, pouze sdílel názor, což je rozdíl. Některé způsoby chování, které na FB napsal jeho známý (nebo stranický kolega?) jsem chápal jako nadsázku - kebab a prasátka. Hlavně, že to stačilo  k tomu, aby se rozeřvala zdivočelá část národa

17 0
možnosti
LB

Naprosto s názorem v tomto článku souhlasím. Komentář k islamizaci jsem už dneska připojil pod jeden článek p. Šmrhy, ale myslím, že nebude škodit, když jej připojím i zde. Díky všem, kteří se dovedou proti islamizaci ozvat.    

               

Je třeba se islamismu postavit, je to totalitní režim, stejně jako fašismus a šaria musí být v Evropě zakázána. Chvála bohu, že se už ozvali Němci - viz hnutí Pedigra. Když jsem zmínil Boha, divím se, že se neozývají představitelé církve a zástupci křesťanů. Asi si myslí, že jsou na tom lépe než ateisti, kteří mají být vyhubeni, oni budou jen otroky, protože jsou "lidé knihy". Zrovna dneska ukázali muslimani co dovedou a vystříleli v Paříži redakci satirického magazínu, ale pokud z nich budeme mít strach, vystřílí nás později všechny až se dostanou skrz demokratické volby k moci. Demokracie vždycky dojela na přílišný liberalismus a pak nastoupila totalita. Copak není možná střední cesta a dodržování osvědčených civilizovaných zákonů, bez vzniku muslimských šaria-enkláv s vlastní ideologickou šaria-policií? Ideo-policii popisoval už Orwell v knize 1984. Tenkrát v r.1957, kdy to psal viděl samozřejmě spíš komunismus, ale islamismus je možná ještě horší. Že je potřebujeme jako pracovní sílu - to neberu. Vymysleme raději roboty a androidy, je posadit znovu na lodě a poslat zpět. Jediná jimi nezasviněná země je Rusko a s ním se musíme spojit. Myslím, že to už vidí i sousta Němců - viz ruské a další vlajky na demonstracích Pedigry. Divím se Polákům, že stále vidí nepřítele v Rusku (Katyň přece zavinil hlavně Stalin - další totalitarista) a jako silní křesťané nevidí nebezpečí islamistů a podporují ty fašisty z Kyjeva (totéž platí pro USA). Teď máme zleva islamisty a zprava fašisty. Zdá se mi jako by někdo v USA v pozadí tahal za nitky (možná nějaký skrytý islamista) a chtěl rozložit a zničit Evropu, Rusko a následně zbytek světa. Prostě se musíme spojit a bojovat proti tomu. Jde přece i o naše potomky.

11 1
možnosti
RS

Jak rozeznáte Islamistu od normálního muslima?

1 0
možnosti
KL

Kdyby takhle uvažovali všichni politici a od začátku,tak by situace vypadala úplně jinak.

http://svobodnenoviny.eu/starosta-quebecu-muslimsti-rodice-chteji-odstranit-veprove-ze-skolnich-jidelen/#more-32944

Pryč s takovými lidmi,jako je Šabatová nebo Diensbier.

17 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon