Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Napsat "Okamurovo prohlášení je silně za hranou přijatelnosti a je stejně nebezpečné jako radikální islamismus." a nasledne nazyvat problemy s islamem a muslimy v Evrope stejne jako Okamura, to uz chce notnou davku drzosti. A nebo si to jen neuvedomujete, coz je snad jeste horsi :-( PS: Okamuru nevolim, ale s jeho postojem k islamu v Evrope den ode dne vice souhlasim. A vim presne proc.

24 0
možnosti
LM

myslim si, ze proti islamizaci bude jediny bojovnik, ktery opet evropu osvobodi a to bude Rusko :-/ a jets ebudeme vdecni ... ostatni jen budou cumet s rukama v kline ...

5 1
možnosti

Nemám rád islám, ale kdybych měl volit mezi Ruskem a islámem, volil bych islám. Tam bych měl o trochu větší svobodu než pod tím Vaším Ruskem. Byla by to sice volba, zda si nechat useknout pravou či levou ruku, ale kdybych musel, zvolil bych ...

1 25
možnosti
JD

Pani Rakova,jsou prodane parcely na 30 rodinnych domu.

0 0
možnosti
AK

Pane Polanecký, to je první blog se kterým souhlasím a dávám Vám karmu.

Islamizace nás Slovanů začíná plíživě, ale začíná. Měli bychom proti tomu bojovat. Pan Okamura již delší dobu ukazuje na toto nebezpečí, ale nikdo ho neposlouchá. Možná, že poslední  jeho varování nebylo zrovna to pravé, ale aspoň konečně rozvířil klidné vody o této problematice. 

Pokud budete mít zájem se dozvědět proč české ženy přistupují na islámskou víru najděte si na you tube výpověď exmuslimky Pavlíny Bitarové, hodně Vám to napoví.

19 0
možnosti

Demogogové poukazují na vše, z čeho cítí hlasy. Ale napraví houby.

1 6
možnosti
IM

I95v66o 30M62i49l19d23a

7. 1. 2015 13:36

po hóóóódně dlouhé době karma

tohle téma Vám sluší více, než red-orange propaganda

P.S. když citujete V.Klause tak to i uveďte, děkuji

3 0
možnosti
BM

Masakr v redakci satirického týdeníku v Paříži to dosvědčuje... Pořád si myslíme, že u nás se nemůže nic stát, ale obávám se, že to ticho je zlověstné!!!

Naštěstí u nás stále ještě platí relativně přísná pravidla pro přistěhovalectví a udílení občanství, avšak na jak dlouho....

Prostě musíme být ve střehu a snažit se mít národní bezpečnost pod kontrolou. Tady skutečně již přestává sranda!!!!!!

26 0
možnosti

Terror, vyvolávání strachu u lidí jako jste Vy. Racionální lidé si řeknou, že je mnohem větší šance, že uklouznou na chodníku a zlomí si vaz, než že je zastřelí islamista. Nemám nic proti zpřísnění přistěhovalectví. Ale mám vše proti udržování paniky.

0 15
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
MK

Zajímavé je, že k islámu konvertují i dříve zapálené feministky. Ono motivací nebude ani tak láska k islámu samotnému jako spíš nenávist ke své rodné kultuře (ať už je příčina té nenávisti jakákoli). Samozřejmě jejich počínání je zjevně nesmyslné a iracionální - ale kdo dnes používá rozum?

29 0
možnosti
LM

ono to jsou vetsinou singles ... a duvod je hned jasny ...  zivotem zklamane a nasr.ne , tak s nim neco provedou...

1 0
možnosti
MH

V hodinach dějepisu na základní škole mě naučili, že historie se opakuje.. Jen opakuju že 3 křižácké výpravy proti islámu nás nejspíš ve změněné podobě čekají také...

12 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon