Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J26i50ř68í 16M51í65k75a

7. 1. 2015 12:20

Jsou zde na návštěvě a my musíme mít právo návštěvě otevřít dvěře a říci:bežte domů...

16 0
možnosti
MP

1) křesťanství nikdy neupalovalo, to byla věc moci světské, církev může jen exkomunikovat.

2) takto vybrané střípky, (některé fake) lze vybrat i o mezinárodním svazu zarhrádkářů. Tím nepopírám, že jsou odporné a na hlavu.

3) pečlivé vybírání negativních excesů a připisování celému islámu = xenofobie. podobně jako výpisy činů českých vrahů nelze slučovat s čechy jako celkem.

4) koho zajímá proč je tu nenávist těch proti těm, nechť si prostuduje věděckou teorii Spirální dynamiky. Obávám se však, že to je na jednoduché postoje, "těch co je jim to jasné" moc složité a špatně dostupné.

0 22
možnosti
JC

Ad 1: Jako katolík musím žel oponovat. Formálně právně sice nikdy církevní orgány nikoho neupálily, dokonce ani nikoho neodsoudily k smrti, nicméně ti, co to pod záminkou zločinů proti víře (herese, čarodějnictví atd.) dělali, byli samí křesťané. A dělat to neměli a věděli, že to dělat nemají, neboť od samého počátku křesťanství proti tomu mnozí svatí opakovaně výslovně vystupovali a tresty smrti odsuzovali (např. sv. Martin - ale většina lidí o něm zná jen tu historku s pláštěm). Biskupové i papežové se po světské moci, vykonávané křesťany, domáhali mnohdy a opakově mírnosti a laskavost - ale málo platné. Světská moc, byť i vykonávaná křesťany, vraždila ráda a často i ve velkém.

3 0
možnosti
FK

Ja jen pridam, ze majitele sharia4czech je jisty Jan Velicka.

5 0
možnosti
BL

Jo, to je fakt. Průser je, že už takové množství má i pasy EU, že já osobně taky nevidím žádné řešení. A to nad tím stojí statistiky porodnosti evropanů, které nás bez imigrantů beztak odepisují...

11 0
možnosti
JC

Z EU nutno vystoupit. Pak bude možné přijmout účinná obranná protiopatření.

4 0
možnosti
JC

Kdybychom nebyli v EU, mohli bychom se islamisaci mnohem účinněji bránit. A hlavně bychom je k nám vůbec nemuseli pouštět.

24 1
možnosti
BL

Ještě stále je tu nemusíme přijímat,i když tlaky na to jsou a budou zřejmě narůstat. Ministr vnitra má zatím vcelku rozumný názor a prosazuje referendum

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/294021-prijme-cr-bezence-ze-syrie-podle-chovance-otazka-pro-obcany/

6 0
možnosti
Foto

Takových článků není nikdy dost.

Ještě bych dodala, v souvislosti s těmi finančními toky, že je hodně smutné sledovat postupné kupování si českých politiků i občanů ... protože když někdo s radostí pronajme svůj objekt pro účely mešity, o mnohém to svědčí.

34 0
možnosti
IR

I47v20a 42R60a70k20o63v17á

7. 1. 2015 12:12

A četla jsem (odkaz nemám bohužel čas hledat), že jeden ex starosta obce u Teplic v Čechách, rozparceloval levně koupený pozemek na 50 nebo dokonce 60 parcel a všechny prodal muslimům. To je charakter co? ;-€

7 0
možnosti
BL

Tedy, v mnohém souhlasím, nicméně tento blog mi přijde úplně zbytečný,jen opakujete,co bylo  100 x vyřčeno již.. Bez náznaku řešení. A větu, že Okamurovo prohlášení je stejně nebezpečné, jako islám sám považuji za zcela nesmyslnou.. Pokud by to byla nadsázka, bylo by to pro zasmání-asi jako karikatury Mohammeda. Jiná věc je, že to bylo asi míněno vážně, sepsáno zřejmě pod vlivem nějakých návykových látek. Ale žádné drama bych z toho nedělal. Že islámisti nemají nejmenší schopnost se nad něco povznést, to není nic nového, ale Vy?

Jinak bojkot by nemusela být špatná myšlenka, ale nikdy to nedopadne.Mám kamaráda, co obchoduje s mléčnými výrobky a když kdysi vyhlásili arabské země embargo na dovoz mléčných výrobků z Dánska, tak se tam okamžitě vrhli vývozci z Holandska, Francie ..a nakonec i z Čech.Tehdy jsem definitivně pochopil, k čemu je EU. Tehdy také byly v marketech výzvy k  nakupování dánských výrobků,jež jsem s chutí vyslyšel. Ale nějaké skupinová morálka?? Neexistuje..

Jsme v Evropě vesměs strašně slabí, zcela bez morálky, bez víry, bez vize. A to oni přesně cítí a vědí. V tom je podle mně pes zakopán. Ano, můžeme je nenávidět, obviňovat, ale bohužel jsme sami sobě největšími nepřáteli a v podstatě si říkáme o to, aby nás někdo ovládl.

17 1
možnosti
Foto

I kdyby to bylo vyřčeno a napsáno 1000 x, pořád je to málo, protože reálné nebezpečí existuje...

A to že slabí podléhají silnějším je evoluční přirozenost. Pokud slabí budeme, skončíme.

18 0
možnosti
Foto

Pokud katolická církev zase je schopná uznávat oficiálně vymítače ďábla, tak to už se skutečně vracíme hodně do středověku. A pokud se ten ďabel specializuje na ženy okolo 30 let, tak to nevypadá na to, že by s těmi ženami bylo všechno v pořádku. Jinak řečeno,  katolická církev uznáváním těchto praktik podstrkává přímo statistické doklady islamistům.

Jediným řešením by bylo zakázat činnost všech církví v celé Evropě, ale to zase není možné, pokud evropská ciivilizace uznává zásadu, že proti gustu žádný dišputát.

A varuji v žádném případě zde nelze použít státního monopolu, násilí a zákazů. Je to pouze na občanech. Nikdo totiž evropským občanům nemůže zakázat přestoupit na islám. Stejně je to možná jediná cesta, jak zabránit vymření Evropy.

0 20
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon