Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Slunce svítí jako každý den, v obchodě byl chleba jako každý den, ráno jsem šel do práce jako každý den. Konec světa se nekoná. A jestli ztratíme státní suverenitu? V každé diskuzi se tady objevují už roky názory, jak jsme ten nejhorší stát na světě a jak je kdekoli jinde lépe, a co se stalo, může se stát jen u nás, kde nic nefunguje a všechno je podplacené. Tak o co vlastně jde?

1 7
možnosti
VS

Se státem se to má jako s domem: když ho prohrajete v kartách nebo vám shoří, slunce stejně vyjde. Akorát vy na něj budete koukat (v lepším případě) z jeskyně, tedy pokud přežijete ten požár nebo vám nerozbije ústa ten, kterému jste podepsal směnku.

9 0
možnosti
SB

Karma pro pana Rudolfa.

Zarytí eurohujeři mě mnohokrát osočovali, že chci návrat Ruska, když kritizuji EU.

Pravý opak je pravdou. jedním z důvodů, proč mi vadí tahle kolosální nelogičnost počínání Evropské unie, je skutečnost, že těmito hloupostmi oslabuje evropskou ciivilizaci, a tak ta civilizace bude o to slabější nejen uvnitř, ale i navenek proti Rusku.

Rusáka prostě nezastavíme biopalivovými plodinami, fotovoltaikou, rovnými okukrami, různými přidělenci pro romskou otázku  nebo správnými typy žárovek a vysavačů. Rusáka zastavíme jenom tehdy, když budeme silnější než on. A to nebudeme, jestliže své peníze, které bychom měli vydávat na obranu nebo na tajné služby, budeme utrácet za hlouposti, nebo jestliže svou pozornost budeme rozptylovat v neužitečných směrech.

EU mi leží v žaludku nikoli proto, že bych tady chtěl Rusáka, nýbrž právě proto, že ho tady nechci, ale vidím, že EU mu usnadňuje, aby se sem vrátil.

14 2
možnosti
Foto

Trvale platí: 2x měř a jednou řež.

O napsaném slovu to platí ještě větší měrou.

1 0
možnosti
JC

Mýlíte se.

EU nazanikla, ani se nezměnil. EU se jen projevila.

Že je právě taková, to jsme my euroskeptici věděli už dávno. Nejméně od roku 2004 (ti nejméně prozíravý - já jsem si toho byl vědom cca od roku 1996).

8 0
možnosti
AG

A71l13e71x 51G32r80e86g34o89r

23. 9. 2015 16:29

V roce 1996 jste věděl kulový nebo máte doma křišťálovou kouli.

Platilo právo Veta pro každý jeden stát a proto byla potřeba ke každému zásadnímu rozhodnutí nutná absolutní shoda. V té podobě byla EU jedinečnou strukturou svobodných států s vlastní politikou a nic nenasvědčovalo tomu, k čemu došlo následně.

0 1
možnosti
LC

Včera bylo poprvé využito hlasování kvalifikovanou většinou, to však neznamená, že se předtím bral ohled na názory představitelů jednotlivých států. Jen se vždy podařilo "dosáhnout kompromisu", což v řadě případů představuje eufemismus pro vydírání...

8 0
možnosti
TB

K tomu není co dodat R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon