Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Asi nasbírám dost mínusů, ale zajímalo by mě:

a) jestli by pan Polanecký vyzýval premiéra k demisi i v případě, kdyby na Sobotkově místě byli Topolánek či Nečas a dopustili se stejného prohřešku jako Sobotka

b) jestli by Idnes, MF DNES či LN věnovaly takové události stejně velkou pozornost jako nyní, kdyby hackeři místo Sobotkovy poštovní schránky nabourali schránku Andreje Babiše

1 2
možnosti
JH

Pane Nožičko, také se dívám, k d o to napsal, ale to až v druhé řadě. Za důležitější považuju, co napsal.

11 0
možnosti
Foto

M57a83r25t37i36n 76Š15i33k

12. 1. 2016 12:34

Vy si fakt myslíte, že jakýkoliv jiný premiér, si píše své projevy úplně sám, bez podpory svého pracovního týmu? ;-D;-D;-D Tak to je rovnou na blogera století.R^

3 2
možnosti
DV

D93a49v47i68d 66V79l23k

12. 1. 2016 12:23

Máte v mnohém pravdu je to prostě socan, ale taky je to člověk. A myslím si, že zveřejněním jeho soukromé korespondence bylo pošlapáno jeho základní právo na soukromí a intimitu a to je hnus. A já ty maily číst nebudu, protože bych se dostal na stejnou úroveň, jako Ti kriminálníci co mu nabourali účet.

5 2
možnosti
RC

no nevim, ale zatim jsem cetl kometare sice o jeho poste, ale ne soukrome, nybrz navysost pracovni.

6 0
možnosti
Foto

Dokážu si jen těžko představit člověka, který bude po odhalení soukromí vypadat úplně stejně jako před tím. V případě politika je to úplně absurdní.

Cizí pošta se nečte. Ten, kdo to udělá, a to i když "ten dopis neotevřel", se v podstatě stává společníkem těch, kdo to udělali, protože jim dává motivaci to udělat znovu.

7 6
možnosti
TJ

Jeho osobní soukromí zveřejněno nebylo, a politik nebo jakýkoliv veřejný představitel na něco soukromého spojeného s funkcí nárok nemá.

14 3
možnosti
MJ

Souhlasím s Vámi ,pane Polanecký ale čekal jsem , že ve Vašem příspěvku uvedete alespoň jedno jméno člověka , který by měl být podle Vás premierem , který hájí české zájmy. Já to totiž nevím.

3 0
možnosti
FS

Pan Polanecký asi s něhou vzpomíná na duo Nagyová-Rittig, to byl "premér". Ten pan v popředí byl zřejmě podle provalených odposlechů jen bílý kůň, ale ti dva, ti to (na rozdíl od Sobotky) váleli dobře.....

1 5
možnosti
ZK

Co jsou to zpola utajované dokumenty?

0 0
možnosti
TJ

To jsou utajované dokumenty, které svěříte Bohoušovi.

18 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon