Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P69e68t11r 83K76o13l69á30ř

7. 3. 2013 12:17

Je to správné rozhodnutí senátorů.

Už jenom zvolení Klause prezidentem byla naprostá katastrofa. Výhrůžky, zastrašování, vydírání a spousta dalších hrubých ataků podporovatelů V.K. hovoří za vše.

Jako třešínka na dortu byl Langerův vzteklý řev na Bursíka a výhružky "bručením".

Ať si V.K.uvědomí že žádné stromy nerostou do nebe.Rv

0 1
možnosti
OM

Nemyslím, že Okamura od doby, kdy se dal dohromady s Popelkovou (a nutno dodat, i se zlodějtaxikářovou Ponertovou, těch úchylných postaviček je tam povícero) Holešovskou výzvou "zblbnul" (pro idnes censora, milujícího nekritizovatelné pány Menzela a Hřebejka - to je citace článku, oukej?). On byl totiž takový vždycky. Ve funkci senátora je to jen o něco viditelnější. Okamura pouze exhibuje, musí si nějak zdůvodnit svoji senátní existenci. Přepokládám, že skončí jako jiný exot-senátor, podnikající v cestovím ruchu, pan čestný, spravedlivý, vzor selfmademana a byznysmena, pan Václav Fischer(reisen). Dnes již o něm nikdo neví... jen ti věřitelé jej proklínají, neb jeho dluhy zůstaly.

2 0
možnosti

Senát je nutno zrušit. Škodí.

2 0
možnosti
DD

nevím zdali jste sám četl ústavu, když jste psal tento článek, ale v ústavě je tento bod (2) Slib prezidenta republiky zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.". pokud jste se k tomuto bodu dostal tak vám muselo dojít, že prezident v bodě amnestie nezastával zájmy všeho lidu, jen nějaké menšiny, a možná Vás, většina národa byla je a bude proti amnestii, tudíž prezident jednal protiústavně, a nic na tom Váš článek i kdyby měl karmu až do nebes nezmění

2 2
možnosti
ZK

Z68d62e88n51a 52K12o19č67í

6. 3. 2013 19:02

Jinými slovy = senát je naprosto zbytečná pojistka ? ;-D?

4 1
možnosti
PW

Tak tě jednou nedali vyjímečně do výběru, no a co! Neboj, zase 10x budeš.

2 4
možnosti
LS

No teda, "Wágnere/Holíku"... Vy už si tykáte i s Polaneckým?

1 1
možnosti
Foto

P39e59t10r 57P85a61j82e62r

6. 3. 2013 15:33

Vy neustále argumentujete nějakou ostudou ČR v zahraničí. Kristova noho, vždyť mi jsme v cizině už tak prorofaření, že už to ani víc nejde. Hlavně díky Klausovi, těm jeho dvěma dvorním šaškům Jaklovi a Hájkovi,  a celé té korupční squadře kolem ODS a TOP09. Trápí vás, že někdo podal žalobu na prezidenta? Proč vás netrápí amnestovaní superpodvodníci. Proč vám nevadí, že zločinec soudce Berka asi bude moci zase soudit a ještě mu vrátí výnosy z jeho trestné činnosti? Proč vám nevadí, že tisíce lidí přišli v H-Systému o všechno a ti, co je obrali budou volní, jak ptáci a s čistým TR? Vážně vaše uvažování nechápu. A mimochodem s tím Hitlerem jste to  přepísknul.

10 5
možnosti
VP

A proč Vám nevadí, že se ty velké kauzy jako H-Systém táhnou tak dlouho, až vyšumí? Proč vám nevadí justice, která není schopná ani za 10 let dotáhnout případ do konce? Já vidím problém spíš v tom než v amnestii.

6 2
možnosti
ZH

No motivy senátorů můžou být různé, já je můžu sice podezřívat, ale do hlav jim nevidim. Co je pro mě směrodatné, to nejsou názvy a čísla paragrafů, ale třeba skutečnost, že v rádoby právním státě může prezident nepodepsat něco, co schválili zástupci lidu 3/5 většinou. Když s tím nesouhlasil, mohl klidně odstoupit. Nebo když mu soud nařídí, že musí jmenovat soudce a pan Narcis rozhodnutí soudu nerespektuje. Kde to potom jsme sakra. V Rusku?:-/

9 0
možnosti
VR

V72á74c11l83a10v 26R41o85d

6. 3. 2013 14:43

Ještě jste opomněl těch 13 zbabělců vřetně Přemysla Sobotky, kteří svou neúčastí taky hlasovali pro!

4 7
možnosti
Foto

Jsem rád jak dopadl v president.volbě je to zbabělec

2 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon