Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J18o59s56e15f 88P70á61n90e53k

13. 3. 2013 18:08

Homosexualita byla ze seznamu nemocí vyškrtnuta WHO politickým rozhodnutím.

1 2
možnosti
EH

Nejspíš společně s hloupostí. ;-)

2 1
možnosti
MH

jako vždy bohapustá demagogie pane Polanecký, u vás to už ani jinak nejde, že? Taky si nemyslím, že by se děti měly předčasně zasvěcovat do sex.odchylek či deviací, ale prosím ODLIŠUJTE STAV A SITUACE, KDY K DANÉMU CITOVÉMU CI TELESNEMU "SBLÍŽENÍ" MAJÍ VŮLI OBĚ STRANY (NEZAVISLE NA POHLAVÍ) od té, kdy se chce ukojit jen strana jedna proti vůli zvířete, nebožtíka, dítete a pod. NEHAZEJTE NESOUMERITELNE DO STEJNEHO PYTLE  a jeste na titul vasich genialně promyšlených úvah....v zasadě všechno co napíšete (vesmes v politické rovine) postrádá jeden prosty prvek: DEMOKRACII A POHLED (PRAVDU) Z DRUHE STRANY.

3 3
možnosti
MJ

nebožtík nemá žádnou vůli - tady jakýkoliv demokratický prvek postrádá smysl

Z Vaší zvrhlosti je mi smutno. Pokud Vám stačí vůle obou stran, tak případ kdy 13-ti leté děvče chce styk s 60-ti letým mužem (gerondofilka x pedofil) by byl v pořádku?!?!?!?!?!?!? Hnus!

2 2
možnosti
LV

homosexualita je i v přírodě, třeba dokonce i mezi labutěma :-)

3 1
možnosti
MJ

ano, úchylky existují i v říši zvířat

1 2
možnosti
MJ

Homosexualita není normální! Milióny let se vyvíjel náš druh a bylo nám geneticky dáno, že je nám odporný zápach z výkalů. Mužští homosexuálové toto popírají a libují si souloží do konečníku. (Pro neznalé věci - konečník je plný výkalů) Doufám, že nebudu muset řešit incident, kdy zjistím, že učitelka četla mým dětem takovou ohavnost.

5 1
možnosti
VS

No co maji delat, kdyz jiny votvor uz nemaji ;-D A ted nejvetsi hruza - v tomto druhu vniku si libuji i mnohe pary klasicke! Zejmena, pokud je dama, rekneme, vyklochtanejsi, je to pry pro pany velice prijemne ;-D;-DR^

4 1
možnosti
PK

Nechápu je ,tolerance jim nestačí,oni chtějí být za svou úchylku oslavování a obdivováni.Zřejmě se uchylka nevztahuje jen na sex ale posouvá jim něco v myšlení,

Za článek karma

5 1
možnosti
JZ

Pokud se chce milovat muž s mužem, nebo žena se ženou je mi zcela lhostejné.Proti gustu žádný dišputát se říká, ovšem není to přirozené.Jakákoliv oslava homosexuality svědčí o nenormálnosti těch, kteří tyto praktiky oslavují.V každém případě je homosexualita docela pořádná úchylka, tím nechci říci,že bych to považoval za trestný čin.Lidé, kteří jsou homosexuálové za to sice nemůžou, je to jejich přirozenost, ale v žádném případě to není ke chlubení a oslavě takové jinakosti.

11 2
možnosti
Foto

S clankem souhlasim, jen otazkou je, jestli homosexualita je stejna uchylka jako napr nekro ci zoofilie.

2 1
možnosti
DJ

Myslím, že autor dohnal věc ad absurdum, ze zřejmého důvodu.(Jsme jací jsme)Pokud neubližujete druhým, je každého SOUKROMOU věcí jaké je orientace, není důvod proč exhibovat, nebo dokonce z toho dělat trendy záležitost.;-)

5 2
možnosti
OT

Souzním s vámi a mám stejné názory. Ta exhibice a lezení jim do z.... mi vadí!!!

5 3
možnosti
JK

mimořádná věc, karma i ode mne; za ten předposlední odstavec  ;-D; jinak je to všechno okolo menšin spíš smutné :-/

3 2
možnosti
AJ

No, prolamování tabu a likvidace společnosti nekončí u adorování 4%menšiny. Jak autor správně předpovídá, další pohádka bude o tom, jak si princ namísto do princezny zamiloval do ovce, protože se pošlapávají práva zoofilů, a to se přece v dnešní liberální společnosti nesmí stát!:-/

http://zpravy.idnes.cz/nemecko-bundestag-sexualni-uchylky-d6h-/zahranicni.aspx?c=A121128_180026_zahranicni_pul

Mimochodem, když jsem v listopadu napsala mírně uštěpačnou poznámku o tom, že to je zase salámová metoda, napřed se povolí zoofílie, pak se začne debatovat o adopci - byl mi příspěvek smazán pro nevhodnost..;-)

11 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon