Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fabulujete jako vždy s velkou dávkou fantazie. Jen je škoda, že ty fabulace nestojí na faktech - ostatně jako víceméně u Vás jako pouhého fandy strvale. Je zřejmé, že pro Vás asi bude hodně překvapivá skutečnost, že neutralitu má Ukrajina zakotvenu ve své ústavě a to od vzniku samostatné nezávislé Ukrajiny dodnes. A to je jen jedna skutečnost, kterou pomíjíte. Na fakta, která opomíjíte by ale vydal celý článek. Pane Rudo, je zřejmé, že Vy mát rád sci-fi.

0 1
možnosti
Foto

Omyl, Ukrajina deklarovala státní politiku neutrality až v roce 2010 a letos měl být předložen zákon, který tuto politiku ruší.

2 0
možnosti
KK

Hysterie v české sklenici vody. Prezident totiž pouze reagoval na otázku, zda souhlasí se stanoviskem německého ministra zahraničí Franka-Waltera Steinmeiera, který členství Kyjeva v NATO odmítá. "Já s tímto názorem naprosto souhlasím," řekl Zeman.

0 1
možnosti
Foto

Pan president dělá jeden kopanec za druhým. Možná se tím dokonce jen baví.

Ale třeba položit si kardinální otázku, zda on je odpovědný za občany, nebo občané jsou odpovědní za něj. Z poctivé odpovědi vyplývá vše ostatní.

3 0
možnosti
VH

Určitě se tím baví. Nebo spíše hojí své ego, nenapravitelně poškozené prohranými volbami v roce 2008.

0 0
možnosti
MB

Sice tento Zemanův "návrh" a formulaci v dnešní vypjaté situaci považuji za nešťastný...ale možná se chtěl jen blýsknout svými historickými a politologickými znalostmi.

Notabene...EU vlastně Ukrajině navrhuje rovněž protektorát...měkký evropský protektorát;-)

3 1
možnosti
Foto

Jistě, on ten ruský by byl jako péřová dečka. Zkušenost nemáte?

0 0
možnosti
SM

UA už neutrální jaksi je, kdo tu neutralitu porušil anexí Krymu je snad jasné. A něco o finlandizaci přečtěte, ve Finsku je to sprosté slovo. A navíc Finové, stejně jako Ukrajinci proti Rusáků, bojovali.

4 0
možnosti
MP

Myslíte po boku fašistických hord za 2. světové? To je vlastne pravda.

0 0
možnosti
MB

Na obecné poměry v diskuzích o M.Z. je fakt, že jsme se od cca 10.00 hod. do 13.58 hod. dočkali jen jednoho kripla a jedné vodky s becherovkou , docela milým překvapením.

3 0
možnosti
JP

Možná myslel náš milý, rozumný a pravdomluvný prezident Zeman finlandizaci z roku 1939. 8-o8-o

5 0
možnosti
PB

V diskuzi se ozývají názory, že MZ řekl jenom osobní názor, takže se nic neděje.

To je totální nesmysl.

Neexistuje nic takového, jako osobní názor prezidenta.

Teda ano, může mít osobní názor, jestli je lepší vodka nebo becherovka, ale v otázkách zahraniční politiky je každé jeho vyjádření oficiální.

4 0
možnosti
Foto

J49o65s53e40f 60K45o52u10b64a

26. 11. 2014 11:02

V roce 2004 bylo proti vstupu do EU 70 % Ukrajinců. Chtěli se připojit ke slovanskému seskupení. V politice se nespěchá, západ si počkal, až nastoupí nová generace, která byla vychována demokraticky, tj. nemá jiný názor než demokratický-je tedy nevědomá a lehko programovatelná. Dnes je na Ukrajině pro vstup do EU 40%.

Když se Ukrajina vzdala atomových zbraní, v dohodě bylo, že jí za to EU zaplatí obrovskou sumu. Dodnes nedostali halíř. Ve smlouvě bylo, že NATO nechá Ukrajinu na pokoji. Tak proč po ní šilhá? No přeci aby amíci mohli mít vojenské základny na hranicích RF. Tak se nesmíme divit, že se to Rusům nezamlouvá. ;-)

8 26
možnosti
JK

Podpora EU a vychodniho partnerstvi s Moskvou je na UK poslednich cca 10 let zhruba stejna a vetsinou mirne prevazuje vstup do EU

1 1
možnosti
Foto

J16a13k17u14b 84R80o70t86h

26. 11. 2014 11:02

Evropští státníci také kdysi navrhovali různá řešení pro vnitřní uspořádání a zahraniční politiku samostatné ČR. Nyní jsou po právu nazýváni zrádci, zbabělci či dokonce válečnými zločinci (podle míry zásluh).:-/

10 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon