Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Píšete duševně nemocný v uvozovkách. Ano, nějak mě připadá, že těch "duševně nemocných" vrahů a útočníků je moc. Tedy to, co nám připadá z našeho lékařského vyšetření jako nemoc, a máme na to i lékařské zprávy, je asi bohužel normální chování jiné kultury, které my nemůžeme pochopit. Tedy proč importovat "duševně nemocné"?

2 0
možnosti
LM

Trochu nevím jak může duševně nemocný mít řidičák a zbroják+vlastnit zbraně.

0 0
možnosti
KM

K23a29r93e60l 95M44a22s85e60k

24. 12. 2014 19:01

Pane Polanecký, píšete, že "Mnozí, převážně levicoví politici jako by měli klapky na očích a doslova ženou evropskou civilizaci do záhuby. Nechtějí vidět vzrůstající radikalismus islámských přistěhovalců. Volají po dalším přijímaní muslimů s otevřenou náručí a vyzývají k dalším a dalším ústupkům vůči nám cizí kultuře."

Můžete laskavě upřesnit, co znamená mnozí a převážně, tedy napsat sem, kolik jich je, několik jich jmenovat, a dát několik odkazů na citáty, kde volají po dalším přijímání muslimů s otevřenou náručí a vyzývají k dalším ústupkům...?

0 0
možnosti
PP

Berte to nepřímo, když schválíte podpory, dávky, příspěvky na bydlení, minimální mzdy i pro imigranty, tak jim nepřímo otevíráte náruč, přijďte a vše dostanete a žádnou změnu ve svém chování dělat nemusíte. Já mám třeba názor, že každý český příjemce dávek by měl umět číst a psát, tedy že by měl něco udělat pro své vzdělání a tím si zlepšit postavení na trhu práce.

1 0
možnosti
JB

Levicovi politici? To jako Kocab, Stetina, jeho nadnesena kneznost spanily pan Schw.? Takovy levicak Zeman je proti muslimstvu.

1 0
možnosti
Foto

V něčem byl středověk dobrý. Nemazal se s tím, a když bylo třeba, tak se vyhlásila Křížová výprava, a bylo. Evropa, a vůbec Západní civilizace umřela ve chvíli, kdy slezl ze stromu první člověk, co o sobě řekl, že je ochránce lidských práv...

14 1
možnosti
Foto

Mám pocit, že někde "nahoře" padlo rozhodnutí, že lidí je už na světě zbytečně moc, a tak se dělá na oficiálních místech všechno proto, aby se světu - lidstvu, trochu pustilo žilou. Jinak to dopadnout nemůže...

2 0
možnosti
RH

Ať se ti tupouni v Bruselu nediví, že stále častěji vyhrávají volby radikální pravicové strany. Jestli nepřestanou blbnout s multikulti, tak za 10 let bude Evropa skutečně fašistická.

10 0
možnosti
OK

Evropa se žene do záhuby na základě mnohem prostšího principu: v době, kdy populační růst celosvětově dosahuje hranic možného, nám Evropa, respektive její původní obyvatelé vymírají. Přitom má daleko více zdrojů než hustě osídlené země.

0 0
možnosti
JZ

J34a33n 92Z41i39e27g67l10e62r

23. 12. 2014 12:48

My stoupenci euroamerické civilizace nejsme jako rusofilové, kteří nekriticky uctívají Putina jako modlu. My chyby v EU vidíme a tvrdě je kritizujeme. Tož tak. Za článek karma. :-)R^

1 7
možnosti
Foto

Tak, a teď co tam dělá ten Putin?8-o

7 0
možnosti
ZB

Fanatici jsou většinou duševně nevyrovnaní lidé, nevím proč by tomu zrovna u muslimů mělo být jinak.Ani jedna z těch akcí nebylo dílo žádné organizované skupiny, vždy šlo o čin jednotlivce.

0 9
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon