Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SV

Jak má člověk věřit blogu, který má hned ve druhé větě jasně ověřitelnou lež.

Ruda Polanecký je tedy buď lhář nebo je úplně mimo a měl by proto raději mlčet.

0 1
možnosti
RW

Pane Polanecký

Vladimír Žirinovský není místopředsedou Ruské Dumy viz

http://www.duma.gov.ru/structure/deputies/131285/. Zajímalo by mne, jestli toto Vaše tvrzení je jenom důsledkem Vašeho hloupého opakování jiných autorů (to Vám Vaši čtenáři nestojí za to, abyste si pozici Žirinovského ověřil?) nebo úmyslnou manipulací. Předpokládám, že i ostatní tvzení uvedená ve Vašem článku mají stejnou informační hodnotu.

S pozdravem

RW

1 0
možnosti
AN

Co takhle uspořádat u nás referendum o tom, ať levicoví voliči táhnou do Ruska ?

6 2
možnosti
MS

Jak poznáte v tajné volbě, kdo je levicový a kdo pravicový volič? A nevím, proč chcete vyhánět zrovna voliče TOP09 a ODS.

6 5
možnosti
MS

Uznání Kosova vs. Uznání Krymu - v hlavní roli karel Schwarzenberg:

http://cs.gloria.tv/?media=387453

Doporučuji sledovat velmi pozorně.

Současně doporučuji všem, kteří vehementné vystupují proti rozhodnutí Krymu podpořeného skutečným referendem, aby si uvědomili, že Karel Schwarzenberg uznal samostanost Kosovo z pozice MZ bez souhlasu parlamentu ČR.

Zajímavé jsou jeho výklady mezinárodního práva. Podle jeho výkladů z videa má Krym samozřejmé právo na sebeurčení.

Závěr: Schwarzenberg nebo Zaorálek, všechno jedno.

4 3
možnosti
AN

Kdyby Ukrajinská vojska prováděla etnickou čistku  a po tisících popravovala Krymské Rusy, má Vaše paralela s uznáním Kosova opodstatnění. V tom případě je zásah Ruska nejen ospravedlnitelný, ale nutný.  Pokud však Rusové rozdali tisíce Ruských pasů obyvatelům Krymu, obsadili Krym desetitisíci po zuby vyzbrojenými vojáky bez označení,  ale s Ruskou technikou, SPZkami vozů, atd., byl slyšitelný jediný mediální kanál z Moskvy a následně bylo uspořádáno referendům, jehož 1. i 2. otázka vedla k odtržení Krymu od Ukrajiny, je v uvedeném případě výraz "Referendum" poněkud troufalý.

8 1
možnosti
MP

Děkuji za článek i diskuzi, i když se většinou jedná o slátaniny pravd a lží, xenofobii z Ruska. Aspoň mi to dokazuje, jak si někteří lidé nedovedou poradit s tím, že se lid Krymu rozhodl využít šanci, kterou mu dal Majdan a rozhodl se odejít ze svazku Ukrajiny. A u autora mi chybí odsouzení Kosova za to, že při odtržení po humanitárním bombardování ukradlo majetek Srbska na území Kosova.

0 1
možnosti
JR

Já jsem se dočetl pouze "přišel nám dopis z Dumy", což je logické, neboť Žirinovskij je jejím členem a dokonce místopředsedou.

Nikde ovšem nebylo řečeno, že se na něčem takovém shodla Duma nebo že to bylo byť i jen na hlavičkovém papíře (ke kterému se jistě nebude pro místopředsedu Dumy problém dostat).

Jde o soukromou iniciativu bláznivého Žirinovského, který podobné řeči vede už snad 15 let.

Je to totéž, jako byste páně Okamurův výrok o nutnosti vystěhovat Romy z území ČR vydával za názor Poslanecké sněmovny.

Jste za ty svoje články placený nebo jste fakt tak Polanecký?

3 1
možnosti
Foto

Zajímavý návrh ze strany Ruska... pominu li, že je to nehorázně odporná věc a také fakt, že naši Polští sousedé mají se štěpením země neblahé zkušenosti, musím jako pragmatik dojít k názoru, že anexe zbytku Ukrajiny by bylo zajímavé řešení... tedy pokud by to zahrnovalo i Kiev. Ne, nesouhlasím s tím, ale pokud by se notná část Ukrajiny připojila k Polsku, zbytek se rozdělil mezi členské země a zajistilo by se, aby státy nepůsobily na místní kulturní odlišnosti a udržel se jen minimální potřebný politický vliv, mohlo by to Ukrajinu naopak zachránit, protože by ji, až na to budou tyto oblasti připraveny, bylo možné obnovit a integrovat do EU jako suverenní stát. Jakákoliv další akce Ruska Krymu jen podobná by pak znamenala invazi do státu EU, což by už muselo vyprovokovat ozbrojený konflikt... tedy pokud Bruxelless =/= München.

Opravdu je to nestoudnost, ale obávám se, že právě tahle možnost je nutným zlem.

0 0
možnosti
JN

J56a79n 22N31o94v65á39k

25. 3. 2014 8:06

Děkuji za blog! Nebýt vás a podobných, tak by se člověk za svoje "spoluobčany" musel stydět paušálně. Ti co hájí Rusáčky a Putínka (ano, až taková láska z toho vyzařuje) si musí uvědomit, že jim nikdo nebrání aby se odstěhovali do Ruska. Až nás Rusáci znova znásilní, tak zase budou střílet lidi na hranicích... takže rusákofilové - běžte a nechte nám suverénní stát!

5 4
možnosti
PH

Dokáži pochopit, když "novinář" napíše podobný článek za peníze, ale aby někdo sloužil takto dobrovolně, to už vyžaduje hodně velké zapálení pro věc.

3 5
možnosti
IN

Viete, stále mi nejde do hlavy, že by Rusi boli tak hlúpi, aby jatrili medzinárodnú verejnú mienku takým stupidným spôsobom, ako je posielanie listu nejakého predstaviteľa Dumy a to rovno do rúk predstaviteľov štátu, s ktorými sa majú radi ako pes a mačka ?

Na druhej strane si kladiem otázku, komu vyhovuje, že sa vytvára napätie medzi štátmi a že sa do toho zaťahuje Rusko ?

Nech mi nikto netvrdí, že to bol oficialny list z ruskej Dumy. Všetko sa dá sfalšovať (aj nefalšovateľný dolár) a preto pokiaľ skutočne niekto ( údajný odosielateľ Žirinovský) oficialne nepotvrdí, že sa jedná o jeho originálny list, tak mi z toho vychádza len jedno.  Je to podvrh so zjavnou snahou o diskreditáciu Ruska a Rusov a obyčajná spravodajská hra.

(Človek si musí sám dať na to odpoveď tým známym, "KOMU NA PROSPECH" ? Komu takézo napätie prospieva, Putinovi alebo Jaceňukovi ?)

4 10
možnosti
MV

Odpověď na Vaši otázku: napětí prospívá Putinovi. Minimálně napětí na Ukrajině využil do mrtě.

Vy nevidíte, jak by tohle mohlo Putinovi prospět? On to snadno dementuje, i kdyby ne, řekne se prostě "no jó, Žirinovskij", ale ruské menšiny v Pobaltí budou vědět, že na ně tatíček myslí. Putinovi je veřejné mínění u zadele, podívejte se, kolik nalil do olympiády v Soči a za pár dní to všechno zahodil, protože impérium stojí za víc než za nějakých umolousaných padesát miliard dolarů. A Západ nic jiného než rozjitřené veřejné mínění nevyprodukuje, jak by tohle mohlo Putinovi uškodit? Doma je na vrcholu popularity, a to se počítá.

15 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon