Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Nemyslím, že by NATO Putina podcenilo, spíš ho přecenilo, když začalo uvažovat o spolupráci s Ruskem v boji proti islamistickému terorismu.

0 0
možnosti
Foto

...........už jsem Jaru Rank , nebo Rankovou ? upozornil , že má na českém blogu psát český , jinak že dám návrh na smazaní příspěvku , což jsem už dvakrát učinil - a reakce redakce žádná , takže z tohoto vyplývá , že na blozích iDNES.cz je možno psát jakýmkoli cizím jazykem bez následků , anebo tady někteří mají privilegia a někteří né.........:-P:-P

3 0
možnosti
MH

Dobrý den pane Polanecký. Z 99% s Vámi souhlasím a vaše blogy mám rád. Bohužel v tomto názoru ne. Že se Rusko na Ukrajině angažuje je celkem zjevné. Aby také ne, protože to by byl Rus opravdu hlupák kdyby nechal západ ovládnout další nezávislou zemi na jeho hranicích. Nicméně podle mne zatím žádná tajná služba nepřinesla přesvědčivé důkazy o Ruské invazi o mediích ani nemluvím. V době technologií 21 století jsem zatím žádné fotky kolon Ruských tanků přejíždějíc Rusko Ukrajinskou hranici neviděl a to se o nich píše skoro denně. Sankce vůči Rusku byli zahájeny po sestřelení civilního letadla přiřčeného proruským separatistům. Dodnes je ticho po pěšině. Malajsie byla do vyšetřování  přizvána až po té co podepsala, že výsledky nesmí nikde zveřejnit. To samé si odhlasovaly 4 vyšetřující státy s právem veta každého z nich. Pokud by bylo letadlo sestřeleno separatistickým BUKem už by toho byly plné noviny. Takto se dělá veřejné mínění. Všimněte si, že tajné služby Všech zemí převážně drží jazyk za zuby. Veškeré informace jdou především ze stran politiků bez jakéhokoli řečení na zdroj.

6 0
možnosti
RS

jsem si jistý, že tajné služby nejsou vytvářeny za účelem získávání informací pro Michaly Hovorky :-P

1 3
možnosti
RM

Myslím, že švédská rozvědka to má jednodušší, jelikož pro ně pracují naturalizovaní Somálci. Ti se mezi CIA afroameričany lehce ztratí.

3 0
možnosti
PR

Mlynaříku dle mouder co tu hýkaš bych řekl postbubertální věk.;-D

0 3
možnosti
MJ

Zeman řekl, že akce na Ukrajině jsou ruská agrese, nikoli invaze. Můžete mi někdo říct, co je na tom nepravdivého?

6 1
možnosti
ZB

Z toho jak Ukrajina prezentovala těch deset vojáčku na procházce se zdá, že se ji zatím nepovedlo zatknout jediného Ruského vojáka. Z toho bych řekl, že se dá vyvodit, že buď jsou Rusové neuvěřitelně dobří, nebo neskutečně fanatičtí a nebo tam nejsou. 

Chtít důkaz o tom, že ten koho trestám provádí to za co ho hodlám trestat považuji za normální. Odpověď Švéda ze neomalenou a hlavně nesmyslnou pokud ty důkazy mám.

5 2
možnosti
JJ

Akorát matky zabitých ruských vojáků se ptají, kde jejich synové v době míru vlastně přišli o život.

1 1
možnosti
Foto

Co to tu píšete? Představitel NATO včera prohlásil, že na straně separatistů bojuje několik tisíc ruských vojáků a stovky obrněnců a tanků. Důkazy jsou, jen se před nimi nesmí zavírat oči. Nepochybuji o tom, že i česká rozvědka informace z východu Ukrajiny má a prezident, když jede na summit by měl tyto tajné zprávy prostudovat.

Stovky tanků? To je tam rovnou celý Jihozápadní okruh, ne?

4 2
možnosti
Foto

Stovky tanků se nedají schovat. Kde jsou fotky? Proč jsou všude jen fotky UA vojáků a ani jednoho ruského tanku? Mají Rusové snad nějakou novou technologii, která udělá ze 40ti tun oceli neviditelnou hmotu?

10 0
možnosti
SB

ne že by Zeman netrpěl přehnaným rádobyvtipným komentováním čehokoliv, ale někomu jako Carl Bildt - socialistický architekt moci, demagog par excellence (a nikoli náhodou kamarád Kchárla Spáče) věřit nelze.....

12 1
možnosti
RM

Hák! Nechci psát levý nebo pravý, to nevím. Ale na velice slušné úrovni. Pobavil jsem se.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon