Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J53o52s64e90f 34T75r28n32k74a

27. 11. 2014 16:44

Třeba tam byl ale dopoledne nakupovat ... ;-D

1 0
možnosti
Foto

pokud nebyl masakr na Národní, pak určitě nastal v následujících letech privatizace

0 0
možnosti

Moje teorie - Zeman na narodni byl ale odesel brzo

0 0
možnosti
MK

Čím dál slabší témata i argumentace. Pokud chce někdo mermomocí psát o tomto incidentu, očekával bych, že bude aspoň jeden den goooglovat na internetu.

0 1
možnosti
JK

Vy, kteří pochybujete o pravdivosti informací uvedených v tomto blogu, přečtěte si laskavě článek uveřejněný pod názvem "Operativní průzkum centrály Státní bezpečnosti - Neznámá kapitola z demostrace 17. listopadu 1989", uveřejněný v čísle 03/2014 čtvrtletníku Paměť a dějiny, str. 70 až 79, autor Pavel Žáček. Pak, pokud budete objektivní, spadne Vám čelist údivem, že i někteří tehdejší příslušníci StB byli krutostí zásahu 17.11.1989 na Národní třídě překvapeni a vším znechuceni (vše uvedeno v protokolech).

0 0
možnosti

Když byl na Národní masakr, jak pak označit událost, kde jsou opravdu mrtví? Co Palachův týden, kde to bylo mnohem horší, protože to nebyly dopředu připravené akce? Autor má poněkud zajímavou představu o masakru...

0 1
možnosti
JM

No a teď je tady otázka. Vy jste tam byl, Rudolfe? Nebo informace o brutalitě masakru čerpáte jen z toho, co se píše a vysílá? Skutečný rozsah brutality může hodnotit pouze přímý účastník (tedy několik tisíc lidí), a u každého z nich se jedná o silně subjektivní pohled (měřený eventuálně rozsahem osobně utržených zranění), v němž lze vyšší nebo nižší míru brutality hodnotit pouze tehdy, pokud se daná osoba účastnila více demonstrací. Je pravdou, že např. nasazení techniky (vodní děla atd) bylo při jiných demonstracích větší (obrázky lidí rolovaných po dlažbě proudem vody byly dost děsivé), na druhou stranu zase v kontaktním typu boje vycvičené červené barety na těch předchozích, pokud vím, absentovaly. Co bylo nebo nebylo horší bych opravdu nechal na účastnících vícero protirežimních demonstrací v letech 88-89. U ostatních jde jen o pindání. Tedy pokud tam nebyl ani Zeman ani vy, tak i u vás obou.

4 2
možnosti
RM

Pane Polanecký, v diskuzi pod Vašim článkem dostala osoba prokazatelně spolupracující se strukturami StB za své názory několik desítek plusů a jsou to ti, kteří souhlasí s Vámi. Je mi ctí nestát na Vaší straně.

0 1
možnosti
LN

..v dobrém...bez komentáře...;-)

0 0
možnosti
MK

Zkuste psát do bulváru, tam se to bude přesně hodit, ale jinak je to až trapné. Vy prostě vydáváte za fakt něco, co nevíte. To že ho nějaký jedinec nevyslechl vůbec nic neznamená.

1 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon